Το «Berlin» σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου ταξιδιού για τον Dennis Lloyd

ezgif.com-gif-maker (4)

Ο Ισραηλινός μουσικός Dennis Lloyd σπάει την αποχή ενός έτους από την μουσική με το νέο του κομμάτι “BERLIN”.

Αφού πούλησε πάνω από 16 χιλιάδες εισιτήρια σε δυο νύχτες στο Menora Mivtachim Arena στο Tel Aviv, ο Ισραηλινός μετακόμισε με την κοπέλα του και τα 3 σκυλιά τους σε μια μικρή φάρμα στην Πορτογαλία. Αγκαλιάζοντας μια στενότερη σχέση με τη φύση, η αλλαγή περιβάλλοντος τον αναζωογόνησε και στην σύνθεση τραγουδιών, με το “Berlin” να είναι το πρώτο δείγμα της καινούργιας του ζωής.

Το track αντιπροσωπεύει επίσης μια ισχυρή στροφή στον ήχο της μουσικής του, με περισσότερη ενέργεια, house beats και alt-pop στοιχεία. Οι στίχοι του Ντένις συζητούν για την επιθυμία του να απομακρυνθείτε από τη «ζώνη άνεσής» και αντ’ αυτού να ξεκινήσετε μια περιπέτεια ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη ο ισραηλινός μουσικός δήλωσε  «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που μοιράζομαι νέα μουσική μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα, ελπίζω αυτό το τραγούδι να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε όμορφες αναμνήσεις με τους ανθρώπους που αγαπάτε περισσότερο. Αυτό είναι το πρώτο τραγούδι που έχω γράψει από τότε που μετακόμισα στην Πορτογαλία. Μετά από δύο χρόνια γεμάτα ταξίδια, τελικά μπόρεσα να το κάνω και ήταν τόσο εμπνευσμένο να ανακαλύπτω νέα τοπία, πολιτισμούς και γλώσσες».

Το «BERLIN» γράφτηκε και παράχθηκε εξ ολοκλήρου από τον Ντένις. Στη συνέχεια έγινε master από τον υποψήφιο για Grammy Luca Pretolesi, του οποίου οι τίτλοι περιλαμβάνουν J Balvin, Major Lazer και Diplo. Εκτός από τη συνεργασία του με τον Robin Schulz “Young Right Now”, το “BERLIN” είναι η πρώτη νέα μουσική από τον Dennis από τότε που κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του άλμπουμ “Some Days” το 2021. Ο δίσκος κατέγραψε τις εμπειρίες ζωής του Dennis μέχρι εκείνο το σημείο και έζησε ένα πλουσιότερη ζωή από τους περισσότερους.

🗓️ 29 Sep 2022

Related Articles