Το "Bad Habit" του Steve Lacy βρίσκεται στην κορυφή του Billboard 100 για τρίτη εβδομάδα

0x0

Το “Bad Habit” του Steve Lacy βρίσκεται για τρίτη εβδομάδα στο Νο. 1 στο Billboard Hot 100 τραγούδια, δύο εβδομάδες μετά την άνοδό του στην κορυφή. Το “Bad Habit”, που κυκλοφόρησε στην L-M/RCA Records, συγκέντρωσε 42,3 εκατομμύρια εντυπώσεις κοινού στα ραδιοφωνικά προγράμματα με 20,1 εκατομμύρια ροές και 2.000 λήψεις που πωλήθηκαν.

Το σινγκλ, του Lacy που παρήγαγε και συνέγραψε αποκλειστικά ο ίδιος, βρίσκεται στο Νο. 2 μετά από πέντε συνεχόμενες εβδομάδες στην κορυφή του τσαρτ Streaming Songs. Διατηρεί το Νο. 7 στα Radio Songs και φτάνει στο Νο. 32 ως το καλύτερο τραγούδι στις πωλήσεις ψηφιακών τραγουδιών. Το “Bad Habit” σηματοδοτεί ένα τεράστιο ορόσημο για τον καλλιτέχνη – και μια απροσδόκητη επιτυχία στα τέλη του καλοκαιριού.

Ο Lacy δημοσίευσε στις ιστορίες του στο Instagram για να μοιραστεί τα συναισθήματά του: «Σας ευχαριστώ που το κάνετε αυτό για μένα. Είμαι ευγνώμων. Είμαι ευγνώμων που μπορώ απλώς να είμαι ο εαυτός μου και να μεγαλώνω», δήλωσε. «Ευχαριστώ όλους μου τους «νέους» και τους «παλιούς» ακροατές. Ευγνώμων για τα παιδιά .Ευγνώμων για την αγαπημένη μου οικογένεια. Απλά ευγνωμοσύνη κάθε μέρα. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά. Αυτό είναι μόνο η αρχή» πρόσθεσε.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το τραγούδι έφτασε στο top 10 – το κομμάτι R&B έχει lo-fi beat και στίχους βασισμένους στην εμπειρία, με πιο αξιοσημείωτη την επανάληψη των στίχων, «Μακάρι να ήξερα ότι με ήθελες». Το άλμπουμ στο σύνολό του εξιστορεί τον απόηχο ενός χωρισμού, με στιγμές να κυμαίνονται ανάμεσα στη θλίψη, την ανακούφιση και την ανησυχία. Ενώ η μουσική του Lacy μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε ανόητοι και περιπλανώμενοι σχεδόν όπως στο μουσικό βίντεο για το “Bad Habit” όπου ο Lacy τραγουδάει και χορεύει για ολόκληρο το τραγούδι, τα ίδια τα τραγούδια είναι σταθερά και αξιόπιστα.

Σε μια συνέντευξη στο GQ, ο Lacy εξήγησε ότι το τραγούδι είναι το κλειδί για το ξεκλείδωμα ολόκληρου του άλμπουμ. Το “Bad Habit” ήταν η αρχή αυτής της αναγέννησης του χωρισμού είπε, αναφερόμενος στην εκδοχή του εαυτού του που υπήρχε πριν από αυτό το άλμπουμ. «Πριν από αυτή τη στιγμή, ένιωθα σαν να ήμουν σε ύφεση. Δεν ήξερα πώς θα προσέγγιζα αυτόν τον δίσκο. Αλλά νιώθω ότι αυτό το τραγούδι ήταν η καλύτερη επιλογή».

Ο μάνατζερ του Lacy, Dave Airaudi, μίλησε με το Billboard για το τραγούδι που έφτασε στην κορυφή των charts. Όταν ρωτήθηκε αν υπήρχε κάποιο μυστικό σε αυτό, είπε, «Αν ο δίσκος δεν χτυπήσει σωστά τους ανθρώπους, είναι άχρηστο. Αν υπήρχε μια στρατηγική, θα ήταν ότι ο Steve έχει έναν καταπληκτικό κατάλογο και μεγάλο αποτύπωμα στην κουλτούρα του, έτσι συνδέοντας αυτές τις κουκκίδες μας οδήγησε να δημιουργήσουμε αυτή την καταπληκτική μουσική».

🗓️ 18 Oct 2022

Related Articles