Θαυμαστής της Florence Welch πέταξε ψεύτικο «κομμένο» χέρι στη σκηνή

florenceandthemachinejun6

Ας δώσουμε όλοι ένα χειροκρότημα για τον θαυμαστή της Florence + the Machine που αποφάσισε να κάνει στη Florence Welch ένα δώρο. Η μαγική frontwoman, η οποία ξεκίνησε τη βορειοαμερικανική περιοδεία της στο Dance Fever νωρίτερα αυτό το μήνα, μοιράστηκε την αντίδρασή της για το ψεύτικο κομμένο χέρι που πέταξε ένας από τους θαυμαστές της στη σκηνή κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συναυλίας της σε μια ανάρτηση στο TikTok την περασμένη Τρίτη.

“Είναι ένα όμορφο ματωμένο κομμένο χέρι!” Ο Welch ενθουσιάστηκε στο κλιπ. Η μουσικός συγκινημένη έπιασε το χέρι, το οποίο ήταν τυλιγμένο σε μια πλαστική σακούλα, κοντά στο στήθος της. “Πως το ήξερες?”

@florence

I get the most beautiful gifts 🩸

♬ original sound – Florence

Ας δώσουμε όλοι ένα χειροκρότημα για τον θαυμαστή της Florence + the Machine που αποφάσισε να κάνει στη Florence Welch ένα δώρο. Η μαγική frontwoman, η οποία ξεκίνησε τη βορειοαμερικανική περιοδεία της στο Dance Fever νωρίτερα αυτό το μήνα, μοιράστηκε την αντίδρασή της για το ψεύτικο κομμένο χέρι που πέταξε ένας από τους θαυμαστές της στη σκηνή κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συναυλίας της σε μια ανάρτηση στο TikTok την περασμένη Τρίτη. “Είναι ένα όμορφο ματωμένο κομμένο χέρι!” Ο Welch ενθουσιάστηκε στο κλιπ. Η μουσικός συγκινημένη έπιασε το χέρι, το οποίο ήταν τυλιγμένο σε μια πλαστική σακούλα, κοντά στο στήθος της. “Πως το ήξερες?”

Αφού κοίταξε ονειρεμένα το δώρο για άλλη μια φορά, η τραγουδίστρια του “Shake It Out” ευχαρίστησε το κοινό για τη γενναιόδωρη προσφορά του. Έπειτα συμπλήρωσε: «Θα το φάω αργότερα». Πρόσεχε, Luca Guadagnino: Η Welch έρχεται! Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια πηδούσε με ανυπομονησία με γυμνά πόδια προς μια περίτεχνα διακοσμημένη τραπεζαρία πίσω της και βρήκε το τέλειο μέρος για το νέο της πολύτιμο πράγμα: ανάμεσα σε μια συλλογή από ολόλευκα κηροπήγια ντυμένα με ύφασμα.

Όταν επέστρεψε στο μικρόφωνό της, με το απαλό πράσινο φόρεμά, η Welch σημείωσε ότι η υγεία του και η ψυχαγωγία του πλήθους ήταν εξίσου σημαντικά για εκείνη. «Δεν είναι καλό να τρως κατά τη διάρκεια της παράστασης», εξήγησε. «Μα θα το φάω μετά». Το ματωμένο χέρι δεν ήταν το μόνο δώρο που έλαβε η Welch εκείνο το βράδυ, καθώς ένα μπουκέτο λουλούδια φαινόταν επίσης ξαπλωμένο κοντά στο μικρόφωνό της. Πανευτυχής, η Welch έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Παίρνω τα πιο όμορφα δώρα».

🗓️ 23 Sep 2022

Related Articles