Τα Steve Aoki Avatars στο metaverse

3333-Steve-Aoki-NFT-Avatars-Join-the-Sandbox

Ερχόμενος πιο δυνατός από ποτέ, ο Steve Aoki τον περασμένο Ιούλιο μπέικε στο Sandbox και δίνει σε οποιονδήποτε την ευκαιρία να γίνει μέλος στο metaverse του. Ανακαλύψτε τα μοναδικά σχέδια, χειροποίητα και επιμελημένα με έναν από τους πιο cool μουσικούς του κόσμου.

3.333 avatars είναι διαθέσιμα για να τα αγοράσεις. Το κάθε ένα από τα 3.333 τυχαία δημιουργημένα avatar θα εμπίπτουν στα 6 Rarity Tiers: Gold, Diamond, Hybrid, Rainbow, Android και Human. Ένα avatar κοστίζει 100 SAND.

Επιπλέον, έχουν δημιουργηθεί και πολλά αποκλειστικά 1/1 avatar του Aoki, τα οποία είναι εξαιρετικά σπάνια. Κάθε avatar θα είναι ένα avatar με δυνατότητα αναπαραγωγής μέσα στο Sandbox, ξεκινώντας από την επερχόμενη σεζόν 3 του Alpha. Τα μοναδικά avatar του Aoki έχουν την δυνατότητα να ξεκλειδώνουν μοναδικές λειτουργιές, καθώς παράλληλα σου δίνεται και η φανταστική ευκαιρία να κερδίσεις ένα SAND μέσα στο παιχνίδι.Μπειτε στο Sandbox και ανακαλύψτε το δικό σας Steve Aoki Avatar.

Υπάρχει μόνο ένα τρόπος όπου μπορείτε να τα προμηθευτείτε και να τα θαυμάσετε. Μπείτε στο: https://sandbox.game/en/steve-aoki/raffle/mint/

🗓️ 22 Sep 2022

Related Articles