Τα Starbucks γιορτάζουν την περιοδεία της Taylor Swift στις ΗΠΑ

Night-One-Of-Taylor-Swift-_-The-Eras-Tour-Los-Angeles-CA-2023-billboard-1548

Το Starbucks ανεβάζει τους «λάτρεις των Starbucks» σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Η δημοφιλής αλυσίδα καφέ γιορτάζει το τέλος της περιοδείας Eras της Taylor Swift στις ΗΠΑ, βγάζοντας μια λίστα αναπαραγωγής της μουσικής της στα καταστήματά της στις ΗΠΑ, σύμφωνα με το TMZ. Όπως ήταν αναμενόμενο, η λίστα αναπαραγωγής των 122 κομματιών ονομάζεται «Starbucks Lovers», σε σχέση με τους στίχους που ακούγονται συχνά λάθος στην επιτυχία της Swift το 1989, «Blank Space».

Για να προσθέσει στη διασκέδαση, τα Starbucks ανέθεσαν επίσης σε κάθε μία από τις εποχές του άλμπουμ της Swift ένα από τα επώνυμα ποτά τους, με το παγωμένο ξανθό latte της μάρκας να ονομάζεται Fearless ενώ το Pink Drink ακτινοβολεί την ενέργεια του Lover και το Reputation είναι ένα ισχυρό κρύο ρόφημα, μεταξύ άλλων.

Το σόου την Τετάρτη (9 Αυγούστου) σηματοδοτεί την τελευταία βραδιά της Swift στο SoFi Stadium, όπου έπαιξε συνολικά έξι νύχτες, ολοκληρώνοντας το πρώτο σκέλος της περιοδείας Eras στις ΗΠΑ. Ξεκινώντας από τις 24 Αυγούστου, θα κάνει το παγκόσμιο ταξίδι με μια σειρά από διεθνή ραντεβού στη Λατινική Αμερική, την Ασία, την Αυστραλία και την Ευρώπη πριν επιστρέψει στις πολιτείες το 2024 για ένα δεύτερο σκέλος της Βόρειας Αμερικής.

Η ποπ σταρ έμεινε μαγεμένη κατά τη διάρκεια της τελευταίας της παράστασης την Τρίτη, μετά την ερμηνεία της στο «Champagne Problems», όταν το πλήθος την επιβράβευσε με ένα όρθιο χειροκρότημα σχεδόν οκτώ λεπτών.

«Νομίζω ότι είναι ασφαλές να πούμε ότι εγώ, όπως όλοι οι άνθρωποι, θα βιώσω ένα ορισμένο ποσό συναισθηματικών καθοδικών σπιράλ καθ’ όλη τη διάρκεια της υπόλοιπης ζωής μου και σε αυτές τις στιγμές, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα σκεφτώ τι ακριβώς κάνετε εδώε», είπε στο πλήθος, η οποία έγινε ελαφρώς συγκινημένη. «Και θα νιώσω καλύτερα. Ευχαριστώ λοιπόν. Αυτό ήταν τρελό. Ήταν τρελό» πρόσθεσε.

🗓️ 10 Aug 2023

Related Articles