Τα παιδιά της Mariah Carey έχουν «κληρονομήσει» το ταλέντο της

Η 52χρονη τραγουδίστρια έχει τα 11χρονα δίδυμα Moroccan και Monroe με τον πρώην σύζυγό της Nick Cannon και της έχει προτείνει να ακολουθήσουν τα βήματά της.

Σε μια δήλωση της στο E! είπε: «Ο Ρόκι είναι μια τεχνική ιδιοφυΐα. Θα μπορούσε να κάνει ό,τι ήθελε και θα τον υποστηρίξω.

“Αυτός και η Roe είναι τόσο δημιουργικές ιδιοφυΐες! Ειλικρινά ο τόνος τους όταν τραγουδούν είναι τόσο όμορφος και είμαι τόσο ευγνώμων που το κληρονόμησαν από εμένα.” Η Μαράια αγαπά τα παιδιά της «μέχρι δακρύων» και ανυπομονεί να δει τι θα γίνουν στο μέλλον.

Ο δημιουργός επιτυχίας του “Always Be My Baby” – ηοποία ήταν παντρεμένη με τον Νικ μεταξύ 2008 και 2016 – είπε: “Ανυπομονώ να δω τι και ποιοι θα γίνουν!” Ο Moroccan και η Monroe έκαναν μια έκπληξη κατά τη διάρκεια της παράστασης της Mariah στην παρέλαση της Ημέρας των Ευχαριστιών του Macy στη Νέα Υόρκη.

Η ξανθιά καλλονή λάτρεψε να τους έχει δίπλα της κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Η ίδια μοιράστηκε: «Όταν θέλουν να συμμετάσχουν και νιώθουν ότι θα είναι κάτι διασκεδαστικό, εμφανίζονται, παρακολουθούν τις πρόβες και ασχολούνται πραγματικά με αυτό.

«Είναι μεγάλη χαρά να μπορείς να τους παρακολουθείς όταν είναι πλήρως ενθουσιασμένοι να μάθουν σε σχέση με άλλους φίλους τους – πολλοί από τους οποίους είναι επίδοξοι τραγουδιστές ή χορευτές που δεν έχουν γεννηθεί στον κόσμο του θεάματος».

Εν τω μεταξύ, η Mariah ισχυρίστηκε πρόσφατα ότι η ζωή της είναι «πιο πολυεπίπεδη» από ό, τι φαντάζονται οι άνθρωποι. Η τραγουδίστρια – η οποία εργάζεται σε μια τηλεοπτική σειρά βασισμένη στα απομνημονεύματά της – πιστεύει ότι η πορεία της προς το σούπερ σταρ ήταν πιο περίπλοκη από ό,τι φαντάζεται ο κόσμος.

Η Mariah – η οποία κυκλοφόρησε τα απομνημονεύματά της, «The Meaning of Mariah Carey», το 2020 – μοιράστηκε: «Η ζωή μου γενικά είναι στην πραγματικότητα πολύ πιο πολυεπίπεδη από ό,τι γνωρίζουν οι άνθρωποι ή ό,τι υπάρχει ακόμη και στο βιβλίο.

«Οι άνθρωποι που ήταν φίλοι μαζί μου για χρόνια έλεγαν: «Πώς και δεν μου είπες ποτέ ότι σου συνέβησαν όλα αυτά;» Σε αυτό το σημείο της ζωής μου, είναι να κάνω πράγματα που πραγματικά θέλω να κάνω».

🗓️ 08 Dec 2022

Related Articles