Τα BRIT Awards 2024 θα λάμψουν ξανά τον ερχόμενο Μάρτιο σε συνεργασία με την Mastercard

Τα BRIT Awards 2024 σε συνεργασία με τη Mastercard πρόκειται να επιστρέψουν θριαμβευτικά το Σάββατο 2 Μαρτίου, μετά την ηχηρή επιτυχία της περσινής διοργάνωσης.

Αυτή η αριστοκρατική μουσική τελετή θα κοσμήσει για άλλη μια φορά το The O2 Arena στο Λονδίνο και θα μπορείτε να το απολαύσετε μέσω του ITV1 και του ITVX. Το 2023, η εκπομπή των βραβείων συγκέντρωσε μόλις τέσσερα εκατομμύρια θεατές, ενισχύοντας τη δημοτικότητά της.

Ο Damian Christian, Πρόεδρος της Επιτροπής BRIT για το 2024, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του, λέγοντας: «Η απόφαση να μεταφερθεί η εκδήλωση σε Σάββατο βράδυ για πρώτη φορά ήταν μια τεράστια επιτυχία. Λοιπόν, είμαι ενθουσιασμένος που θα επιστρέψουμε ξανά σε prime-time slot τον Μάρτιο. Ο προγραμματισμός το βράδυ του Σαββάτου μας βοήθησε να προσελκύσουμε το πιο αφοσιωμένο κοινό μας ποτέ και το 2024, στοχεύουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτό το θεμέλιο καθώς συνδεόμαστε με ακόμη περισσότερους θαυμαστές. Οι BRIT της επόμενης χρονιάς υπόσχονται να είναι το πιο φιλόδοξο σόου μας μέχρι σήμερα, με συναρπαστικές ερμηνείες από εξαιρετικούς καλλιτέχνες, καθώς γιορτάζουμε τη μουσική που καθόρισε το 2023 μας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελετή γινόταν παραδοσιακά καθημερινά. Το περσινό σόου φιλοξενήθηκε επιδέξια από τον κωμικό Mo Gilligan.Ο Harry Styles κυριάρχησε στα BRIT Awards 2023, κερδίζοντας και τα τέσσερα βραβεία για τα οποία ήταν υποψήφιος, συμπεριλαμβανομένου του πολυπόθητου βραβείου Καλλιτέχνης της Χρονιάς για το «Harry’s House».

Η Beyoncé και το Wet Leg ακολούθησαν από κοντά ως οι επόμενοι μεγαλύτεροι νικητές, παίρνοντας η καθεμία από δύο βραβεία.

Το αξιοσημείωτο επίτευγμα του Harry ήρθε αφότου ξεκίνησε την εκδήλωση με μια εντυπωσιακή ερμηνεία του «As It Was», ντυμένος με ένα αστραφτερό κόκκινο σακάκι σε στυλ matador.

Το 2021, ελήφθη η απόφαση να καταργηθούν τα ξεχωριστά βραβεία Καλύτερου Άνδρας και Καλύτερης Γυναίκας σε μια προσπάθεια να συμπεριληφθούν περισσότερο οι μη δυαδικοί καλλιτέχνες. Ωστόσο, αυτό οδήγησε σε μια ανδροκρατούμενη λίστα νικητών φέτος, με μόνο έξι από τα 15 βραβεία να πηγαίνουν σε γυναίκες καλλιτέχνες.

🗓️ 28 Sep 2023

Related Articles