Πρωινή ήταν φέτος η παρουσίαση του νέου προγράμματος του NRJ Cyprus με NRJ Breakfast

Το πρώτο media event του NRJ Cyprus για φέτος πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη στο Mikel Coffee στην Έγκωμη. Η ομάδα του NRJ Cyprus διοργάνωσε ένα μοναδικό πρωινό event, μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες, για να παρουσιάσουν το ανανεωμένο πρόγραμμα του NRJ Cyprus.

Συνεργάτες από διαφημιστικές εταιρίες της Κύπρου παραβρέθηκαν στο event και απολαύσαν το πρωινό τους καφεδάκι, παρέα με HΙΤ ΜUSIC ONLY και χριστουγεννιάτικους ρυθμούς!

Στο NRJ Breakfast η αγαπημένη ραδιοφωνική παραγωγός του “Turn Up The Heat” Αντρη Καραντώνη καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και ακολούθως, έλαβε τη σκυτάλη ο Program & Marketing Director του NRJ Cyprus Μάρκος Κωμοδρόμος, όπου καλωσόρισε με την σειρά του τους  προσκεκλημένους, και παρουσίασε το νέο πρόγραμμα του NRJ.

Ακολούθως, παρουσίασε και τα νέα μέλη που εντάχθηκαν στην ομάδα του σταθμού, την Advertising Director Μαρκέλλα Ιακώβου και την ραδιοφωνική παραγωγό Τζιώρτζια Παναγή που την ακούμε κάθε πρωί 07:00 – 10:00 στο “NRJ Wake Up Show”, στο πλευρό του Μάρκου Κωμοδρόμου.

Οι καλεσμένοι απόλαυσαν ποικιλία από φρέσκα snacks που ετοίμασε η ομάδα του Mikel Coffee, μαζί με απολαυστικά ροφήματα. Οι παρευρισκόμενοι επίσης, είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στην κλήρωση και να διεκδικήσουν ταξιδιωτικές τσάντες BG BERLIN.

Το νέο πρόγραμμα του NRJ Cyprus (μπoρείτε να το δείτε εδώ), ξεκίνησε τον περασμένο Σεπτέμβριο και όλοι οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί και DJs του σταθμού σας ανεβάζουν καθημερινά τη διάθεση πάντα παρέα με την καλύτερη μουσική.

Ο NRJ Cyprus έχει διαμορφώσει ένα υποσχόμενο πρόγραμμα μέσα στην επόμενη χρονιά με επερχόμενα events τόσο στη Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό.

Ο NRJ είναι ένα International brand με παρουσία σε περισσότερες από 18 χώρες και με περισσότερους από 38 εκατομμύρια ακροατές, καθημερινά, παγκοσμίως, και ακούγεται σε 11 γλώσσες με διεθνές υπογραφές, μεταξύ άλλων η Γερμανία, το Βέλγιο, η Φιλανδία, η Νορβηγία, και άλλες. Επίσης, συνεργάζεται αποκλειστικά με διεθνές ονόματα παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνες όπως o Ed Sheeran, η Dua Lipa, o David Guetta και πολλοί άλλοι.

🗓️ 11 Dec 2023

Related Articles