Παραβιάστηκε το σπίτι του Justin Bieber και της Hailey Bieber

983124_083916_updates

Το σπίτι του Justin και της Hailey Bieber είχε έναν ανεπιθύμητο επισκέπτη. Η ομάδα ασφαλείας εντόπισε έναν τύπο που εισέβαλε στην πίσω αυλή και κατέληξε σε μια τρελή καταδίωξη. Πηγές από το Λος Άντζελες λένε ότι αστυνομικοί κλήθηκαν στο σπίτι του ζευγαριού σε μια αποκλειστική κοινότητα του Λος Άντζελες το περασμένο Σάββατο. Η ασφάλεια του Τζάστιν είπε ότι είδαν έναν τύπο στην πίσω αυλή, να κάνει παρέα στο μπάρμπεκιου του ζευγαριού.

Μας είπαν ότι όταν η ασφάλεια πλησίασε τον άνδρα, εκείνος απογειώθηκε τρέχοντας, πηδώντας πάνω από τους τοίχους. Η ασφάλεια τον καταδίωξε αλλά ο τύπος εξαφανίστηκε.Ο Τζάστιν και η Χέιλι δεν ήταν σπίτι, έλειπαν για διακοπές. Μόλις έφτασε η αστυνομία, ερεύνησαν την περιοχή, αλλά έμειναν με άδεια χέρια.

Δεν είναι σαφές πώς ο τύπος μπήκε στο σπίτι, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό στην συγκεκριμένη περιοχή. Ο Tim McGraw και η Faith Hill είχαν προηγουμένως διαρρήξει το σπίτι τους και το αυτοκίνητο της Lisa Vanderpump είχε κλαπεί πριν από μερικά χρόνια. Δεν είναι επίσης η πρώτη φορά που ο Justin έπρεπε να αντιμετωπίσει ανεπιθύμητους επισκέπτες. Είχε κάποιες πραγματικά ανησυχητικές περιπέτειες στο παρελθόν με άτομα που εμφανίστηκαν στην ιδιοκτησία του, όπως τη στιγμή που μια κυρία μπήκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του. Το θέμα είναι ότι οι κλειστές περιοχές είναι ακριβές, αλλά όχι ασφαλείς.

🗓️ 20 Sep 2022

Related Articles