Παρασκήνια από το νέο μουσικό βίντεο της Zara Larsson για το single «Can't Tame Her»

Κυκλοφόρησε επίσημα το βίντεο της Zara Larsson για το «Can’t Tame Her»! Το χορευτικό εικαστικό έφτασε τον περασμένο μήνα στις 26 Ιανουαρίου και τώρα, το Billboard σας μεταφέρει στα παρασκήνια του πώς ήταν για την Σουηδή ποπ σταρ να γυρίσει το μουσικό βίντεο.

Το Billboard βρισκόταν στο πλατό με την σταρ, η οποία κυμαινόταν μεταξύ των σκηνών όπου ασκούσε την έντονη χορογραφία και συνομιλούσε με τις κάμερες χωρίς να αποκαλύπτει το concept του βίντεο. «Η πρόκληση σε αυτό είναι βασικά να κάνω τη χορωδία με τον εαυτό μου και χρησιμοποιήσαμε αυτό το όμορφο κορίτσι την Barbara, και στη συνέχεια ασχολούμαστε με το 3D modeling, κάνοντας CGI το πρόσωπό μου με το πρόσωπο της Barbara», εξηγείσε η Larsson.

Για να φτάσουμε σε ένα τόσο εκπληκτικό αποτέλεσμα, πολλοί εργάστηκαν στα παρασκήνια για να ζωντανέψουν το όραμα της Larsson. Ο Rudy Grazziani, ο δημιουργικός διευθυντής της ποπ σταρ είπε, «Για αυτό το έργο έχουμε ειλικρινά, ένα all star ρόστερ δημιουργικών. Έχουμε τους Global, το Παριζιάνικο δίδυμο, έχουμε την Lisa Jarvis που είναι υπεύθυνη για τις ενδυμασίες. Μεγάλος θαυμαστής όλων αυτών των ανθρώπων. Έχουμε τη Σοφία για μακιγιάζ και μετά τον Άλι για τα μαλλιά».

Μια προσεκτική ματιά στα παρασκήνια έδειξε ότι η ασημένια σκηνή του ανελκυστήρα του βίντεο δημιουργήθηκε με τη βοήθεια φώτων LED που αλλάζουν χρώμα, με ψεύτικα φυτά. Τα μοντέλα χόρεψαν στο πλευρό της Larsson καθώς ο διάδρομος ήταν γεμάτος με κόκκινο φως για τη σκηνή του ομαδικού χορού και στη συνέχεια, την αγκάλιασαν και πόζαραν για φωτογραφίες όταν ολοκληρώθηκε το γύρισμα.

«Ήταν τόσο διασκεδαστικό το γύρισμα για αυτό το βίντεο κλιπ», δήλωσε η Larsson, κλείνοντας το βίντεο από τα παρασκήνια. “Ελπίζουμε να το απολαύσετε!”

🗓️ 15 Feb 2023

Related Articles