Οι Wu-Tang Clan ανακοινώνουν παραστάσεις στο Las Vegas Residency το 2024

Η κολεκτίβα χιπ-χοπ των ΗΠΑ θα εμφανίσει το «The Saga Continues… The Las Vegas Residency» στο Theatre at Virgin Hotels, με τις δύο πρώτες παραστάσεις να πραγματοποιούνται στις 9 και 10 Φεβρουαρίου 2024 πριν από το Super Bowl την Κυριακή 11.

Οι δύο παρακάτω παραστάσεις θα γίνουν στις 22 και 23 Μαρτίου, με περισσότερες ημερομηνίες παραμονής να ανακοινωθούν τους επόμενους μήνες.Τα εισιτήρια γενικής πώλησης βγαίνουν ζωντανά στις 10 π.μ. PST την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου.

Το Σαββατοκύριακο του Super Bowl LVIII θα δει τον Usher να ανέβει στη σκηνή για το Half Time show.

Μιλώντας στους New York Times, ο RZA εξήγησε πώς το συγκρότημα ελπίζει ότι η διαμονή τους ενθαρρύνει περισσότερους καλλιτέχνες hip-hop να εμφανιστούν στο Βέγκας.

«Είμαι σε αυτό το πνεύμα να αγαπώ εκεί που υπάρχει ένα κέντρο τέχνης και μετά να αγαπώ ότι -με το ταλέντο μου και τους αδερφούς Wu-Tang- μπορώ να προσθέσω σε αυτό το κέντρο και φυσικά να προσκαλέσω περισσότερους καλλιτέχνες hip-hop να έρθουν και να παίξουν σε αυτό το sandbox μαζί μας», είπε.

Αυτή τη φορά πέρυσι, οι Wu-Tang Clan κυκλοφόρησε ένα νέο βιβλίο με το όνομα Legacy, το οποίο ήταν εγκλωβισμένο σε έναν χαλύβδινο θάλαμο 400 λιβρών και περιοριζόταν σε μόλις 36 αντίτυπα.

Το βιβλίο ήταν ένα είδος αυστηρά περιορισμένης έκδοσης, το οποίο εκδόθηκε για να συμπέσει με την 30ή επέτειο του θεμελιώδους άλμπουμ των Wu-Tang Clan το 1993 «Enter the Wu-Tang (36 Chambers)». Το δερματόδετο βιβλίο των 300 σελίδων περιλαμβάνει φωτογραφίες και των 10 μελών της ομάδας που δεν έχετε ξαναδεί.

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά, το «Enter The Wu-Tang (36 Chambers)» αρχειοθετήθηκε στη Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου, μαζί με το «Low End Theory» της A Tribe Called Quest και το «Songs In A Minor» της Alicia Keys.

🗓️ 14 Dec 2023

Related Articles