Οι VIZE & R3HAB κυκλοφόρησαν το νέο τους τραγούδι "One Last Time"

vizer3hab-scaled

Στο πρόσφατο παρελθόν, τόσο οι VIZE όσο και o R3HAB μπόρεσαν να γιορτάσουν μεγάλες επιτυχίες. Το γεγονός ότι αυτοί οι δύο καλλιτέχνες της χορευτικής σκηνής έχουν δημιουργήσει ένα τραγούδι μαζί είναι κάτι παραπάνω από πολλά υποσχόμενο. Το νέο τους τραγούδι «One Last Time» έχει την όμορφη φωνή της ταλαντούχας Enny-Mae.

«Ακολουθώ τους VIZE εδώ και πολλά χρόνια και είμαι ενθουσιασμένος που βρήκαμε επιτέλους την ευκαιρία να συνεργαστούμε. Μου άρεσε πραγματικά αυτή η δημιουργική διαδικασία από την πρώτη μέρα. Oι VIZE έχουν σαφή κατεύθυνση και εξαιρετική εργασιακή ηθική. Το «One Last Time» είναι ένας δίσκος για να συμβιβαστείς με την πραγματικότητα και να επιλέξεις να χορέψεις τη στιγμή. Έχει μια απλή κομψότητα και πιστεύω ότι είναι ακριβώς αυτό που έπρεπε να είναι» δήλωσε ο R3HAB σε μια πρόσφατη συνέντευξη του.

Μουσικά, το τραγούδι ξεκινάει ακουστικά και συγκρατημένα. Τα απαλά φωνητικά συνοδεύονται από πιάνο και τα ντραμς. Η Anne-Mae αφηγείται την ιστορία του χορού καθ’ όλη την διάρκεια της νύχτας, μια νύχτα που το ζευγάρι βρίσκεται μαζί για μια τελευταία φορά πριν χωρίσουν και αφήσουν ο ένας τον άλλον πίσω. Είναι σαν να ζεις τη στιγμή για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Στη συνέχεια, το drop συνδυάζει τους τυπικούς ήχους που μας έχουν συνηθίσει τόσο οι VIZE όσο και R3HAB: σε ένα φρέσκο ​​house beat με τρομερό μπάσο, το οποίο είναι επίσης γνωστό από άλλα κομμάτια των VIZE και του R3HAB. Το τραγούδι εκτοξεύει μελαγχολικά-χαρούμενα vibes, που σε εμψυχώνουν να χορεύεις.

Το νέο τους τραγούδι δημοσιεύθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2022 και είναι διαθέσιμο από την Sonic Music, Spotify και Youtube.

🗓️ 29 Sep 2022

Related Articles