Οι Tomorrow X Together θα κυκλοφορήσουν το νέο μίνι άλμπουμ με το τρέιλερ του "The Name Chapter" εμπνευσμένο από το "Peter Pan"

1653254126_dummy

Το K-pop boyband Tomorrow X Together (ή TXT) κυκλοφόρησε ένα εκπληκτικό concept τρέιλερ για τη νέα του σειρά κυκλοφοριών με το όνομα «The Name Chapter».

Στις 3 Δεκεμβρίου, τα μεσάνυχτα, το boyband μοιράστηκε ένα εξάλεπτο τρέιλερ παρουσιάζοντας το πέμπτο μίνι άλμπουμ τους «The Name Chapter», το οποίο θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή τον Ιανουάριο του 2023. Στο νέο οπτικό, το TXT εκτελεί μια δραματική επαναφήγηση της ιστορίας των Peter Pan, Wendy and Neverland – από το παιδικό κλασικό Peter Pan του J.M. Barrie – μέσω του χορού, χρησιμοποιώντας μια σειρά από κινούμενα σκηνικά για να στηθεί κάθε σκηνή.

Το κινηματογραφικό κλιπ τελειώνει με την ομάδα να κάθεται σε ένα υπνοδωμάτιο σε ένα σπίτι που ανεβαίνει στον ουρανό. Ανοίγοντας την πόρτα, το μέλος Huening Kai κοιτάζει πίσω τους συμπαίκτες του, πριν πηδήξει στα σύννεφα.

Η HYBE ανακοίνωσε για πρώτη φορά τα σχέδια για την επιστροφή του TXT στην ετήσια ενημέρωση της στις αρχές Νοεμβρίου, κατά την οποία μοιράστηκε ότι το γκρουπ θα κυκλοφορούσε ένα μίνι άλμπουμ τον Ιανουάριο του 2023. Ο τίτλος του αποκαλύφθηκε αργότερα ως «The Name Chapter» στο τέλος της παράστασης του γκρουπ στα Μουσικά Βραβεία Melon στις 26 Νοεμβρίου.

Ο επερχόμενος δίσκος σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας σειράς από το boyband, μετά τις προηγούμενες κυκλοφορίες τους «The Dream Chapter» και «The Chaos Chapter». Το μίνι άλμπουμ τους του Μαΐου 2022 «minisode 2: Thursday’s Child» χρησίμευσε ως ενδιάμεσο μεταξύ του τελευταίου και του επερχόμενου «The Name Chapter».

Σε μια κριτική πέντε αστέρων για το «minisode 2: Thursday’s Child», ο Rhian Daly του NME έγραψε ότι ο δίσκος «συνεχίζει να τοποθετεί το Tomorrow X Together ως φωνές για τη γενιά τους (και όχι μόνο) με τραγούδια που είναι τόσο εξαιρετικής ποιότητας όσο και υποβλητικές αντανακλάσεις του σκαμπανεβάσματα της ζωής».

🗓️ 05 Dec 2022

Related Articles