Οι The Weeknd και ο Moses Sumney μοιράζονται νέα τραγούδια από το «The Idol»

Μετά την τρίτη δόση του The Idol του HBO, o The Weeknd μοιράστηκε τρία νέα τραγούδια. Το ένα, με τίτλο “Get It B4”, το οποίο γράφτηκε και ερμηνεύτηκε από τον Moses Sumney. Ο The Weeknd κυκλοφόρησε επίσης τα “A Lesser Man” και “Take Me Back”, τα οποία έγραψε και τα δύο με τον Mike Dean. Στο τελευταίο συμμετέχει επίσης ο Jason “DaHeala” Quenneville. Και κατευθυνθείτε στο Stereogum για να δείτε τους Weeknd να ερμηνεύουν το πρόσφατο τραγούδι των Idol “Family” στη Στοκχόλμη με τη συμπρωταγωνίστριά της Suzanna Son.

Ο Sumney πρωταγωνιστεί στο The Idol ως Izaak, ένας μουσικός και πιστός οπαδός του χαρακτήρα του Abel “The Weeknd” Tesfaye, Tedros. Στην αμφιλεγόμενη σειρά έξι επεισοδίων πρωταγωνιστούν αρκετοί μουσικοί, όπως ο Troye Sivan, η Jennie του Blackpink και ο Mike Dean.

Ο The Weeknd έχει ήδη μοιραστεί πολλά τραγούδια από το soundtrack της σειράς, The Idol, Vol. 1, το οποίο έρχεται ολόκληρο στις 30 Ιουνίου. Νωρίτερα αυτό το μήνα, κυκλοφόρησε το “World Class Sinner / I’m a Freak”, το οποίο ερμηνεύει η Lily-Rose Depp, η οποία υποδύεται την πρωταγωνίστρια της ποπ σταρ, Jocelyn. Ο The Weeknd μοιράστηκε επίσης το θεματικό τραγούδι της σειράς, “The Lure”, εκτός από το “Family”, τη μελλοντική του συνεργασία “Double Fantasy” και “Popular”, με τη Madonna και τον Playboi Carti.

🗓️ 21 Jun 2023

Related Articles