Οι θαυμαστές επιλέγουν το «Flowers» της Miley Cyrus ως την αγαπημένη τους νέα μουσική

miley-cyrus-nye-party-2023-billboard-1548

Το νέο σινγκλ της Miley Cyrus «Flowers» βρίσκεται στην κορυφή της νέας μουσικής δημοσκόπησης αυτής της εβδομάδας.


Οι λάτρεις της μουσικής ψήφισαν σε μια δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή (13 Ιανουαρίου) στο Billboard, επιλέγοντας το ανεβαστικό κομμάτι του Cyrus ως την αγαπημένη τους νέα μουσική κυκλοφορία της περασμένης εβδομάδας. Το “Flowers” συγκέντρωσε περισσότερο από το 59% των ψήφων, ξεπερνώντας τη νέα μουσική από τους Bizarrap και Shakira, Sam Smith και άλλους.


Το έτοιμο για χορό, μεσαίο ποπ κομμάτι είναι η πρώτη γεύση του επερχόμενου άλμπουμ της Cyrus, Endless Summer Vacation, και έχει να κάνει με το να νιώθει κάτι περισσότερο από άνετα μόνη της —και στο πετσί της— μετά από έναν χωρισμό. «Μπορώ να αγοράσω τον εαυτό μου λουλούδια, να γράψω το όνομά μου στην άμμο/ Μιλώ με τον εαυτό μου για ώρες, ναι, κάποια πράγματα δεν καταλαβαίνεις/ Αλλά μπορώ να χορέψω, ναι, μπορώ να κρατήσω το χέρι μου / Ναι, μπορώ Αγάπα με καλύτερα από όσο μπορείς», τραγουδάει.


Πίσω από το “Flowers” της ποπ σταρ στη δημοσκόπηση που ψηφίστηκε από τους θαυμαστές βρίσκεται το Bizarrap και το “Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53», με 36% των ψήφων.

🗓️ 16 Jan 2023

Related Articles