Οι θαυμαστές επιλέγουν το EP «It's a Wrap» της Mariah Carey ως την αγαπημένη νέα μουσική αυτής της εβδομάδας

Mariah-Carey-bet-awards-2022-billboard-1548

Το νέο EP της Mariah Carey, «It’s a Wrap», βρίσκεται στην κορυφή της νέας μουσικής δημοσκόπησης αυτής της εβδομάδας. Οι λάτρεις της μουσικής ψήφισαν σε μια δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή (10 Φεβρουαρίου) στο Billboard, επιλέγοντας το νέο έργο τεσσάρων κομματιών του εμβληματικού τραγουδιστή και τραγουδιστή ως την αγαπημένη τους νέα μουσική κυκλοφορία της περασμένης εβδομάδας.

Το EP της Carey κέρδισε το 70% των ψήφων, ξεπερνώντας τη νέα μουσική από τους Taylor Swift (“Lavender Haze (Felix Jaehn Remix)”), Paramore (This Is Why), Dove Cameron και Khalid (“We Go Down Together”), Lizzo με το SZA (“Special (Remix)”) και άλλα.

Το It’s a Wrap περιέχει το αρχικό άλμπουμ που κόπηκε από τα Memoirs of an Imperfect Angel του 2009 και το remix με τη βοήθεια της Mary J. Blige που αρχικά συμπεριλήφθηκε ως μπόνους κομμάτι στο Me του 2014. I Am Mariah… The Elusive Chanteuse, καθώς και μια επιταχυνόμενη έκδοση φιλική προς το TikTok και μια νέα τρίλεπτη επεξεργασία του τραγουδιού.

Το EP φτάνει όταν η Mimi μετατρέπει την αγαπημένη των θαυμαστών σε viral επιτυχία, χάρη στην πρόκληση “It’s a Wrap” TikTok που ξεκίνησε μετά την έναρξη της νέας χρονιάς. Εκτός από το ότι έδωσε στην Carey μια δόση απόλαυσης μετά τις διακοπές καθώς έβλεπε χιλιάδες Lambs να συντονίζουν το τραγούδι, η πρόκληση έδωσε επίσης στο “It’s a Wrap” μια τεράστια αύξηση ροής, κερδίζοντας περισσότερες από 1 εκατομμύριο εβδομαδιαίες ροές από την αρχή του Φεβρουαρίου.

Μετά από την Carey στη δημοσκόπηση που ψηφίστηκε από τους θαυμαστές, ήταν ένα χορευτικό remix του “Lavender Haze” του Swift’s Midnights. Το remix του Felix Jaehn συγκέντρωσε σχεδόν το 15% των ψήφων.

🗓️ 13 Feb 2023

Related Articles