Οι θαυμαστές επέλεξαν το «On the Street» των J-Hope & J. Cole ως την αγαπημένη νέα μουσική της εβδομάδας

j-cole-j-hope-on-the-street-2023-billboard-1548

Η συνεργασία των J-Hope και J. Cole «On the Street» βρίσκεται στην κορυφή της νέας μουσικής δημοσκόπησης αυτής της εβδομάδας.

Οι λάτρεις της μουσικής ψήφισαν σε μια δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή (3 Μαρτίου) στο Billboard, επιλέγοντας τη σημαντική ομάδα του μέλους του BTS με τον σταρ της ραπ ως την αγαπημένη τους νέα μουσική κυκλοφορία της περασμένης εβδομάδας. Το “On the Street” συγκέντρωσε το 80% των ψήφων, ξεπερνώντας τη νέα μουσική από τους Nicki Minaj (“Red Ruby Da Sleeze”), Morgan Wallen (One Thing at a Time), Kali Uchis (Red Moon in Venus), Marshmello και Manuel Turizo (“El Merengue”).

Η hip-hop συνεργασία του ζευγαριού ακολουθεί τα πολλά επιτεύγματα του J-Hope ως σόλο καλλιτέχνης το 2022, συμπεριλαμβανομένου του τολμηρού έργου του Jack in the Box και του εξέχοντος σετ του Lollapalooza. Το μέλος του BTS χρησιμοποιεί το νέο σινγκλ για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στους θαυμαστές που βοήθησαν να γίνουν όλα αυτά. Ο Cole γλιστρά αβίαστα στο ρυθμό, χαρισματικός και με αυτοπεποίθηση στο πλευρό του αστέρα της K-pop καθώς μιλά για τη δική του μοναδική ιστορία.

Το “On the Street” έχει ιδιαίτερη σημασία για την J-Hope. Ενώ οι BTS μοιράζονται εδώ και καιρό τον θαυμασμό τους για τον μεγαλωμένο ράπερ από τη Βόρεια Καρολίνα – αποκαλύπτοντας το 2013 την επανερμηνεία τους για το “Born Sinner” του J. Cole με το “Born Singer”, το οποίο κυκλοφόρησε επίσημα μόλις πέρυσι στο Proof – η J-Hope πάντα μοιράστηκε πώς ο Cole είναι ένας από τους απόλυτους αγαπημένους τραγουδιστές του.

🗓️ 07 Mar 2023

Related Articles