Οι θαυμαστές επιλέγουν το «You & Me» της Jennie ως την αγαπημένη νέα μουσική αυτής της εβδομάδας

Το «You & Me» της Jennie βρίσκεται στην κορυφή της νέας ψηφοφορίας για τη μουσική αυτής της εβδομάδας.

Οι θαυμαστές της μουσικής ψήφισαν σε μια δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή (6 Οκτωβρίου) στο Billboard, επιλέγοντας το σόλο τραγούδι της Jennie ως την αγαπημένη τους νέα μουσική κυκλοφορία της περασμένης εβδομάδας.

Το «You & Me» του μέλους του BLACKPINK συγκέντρωσε περισσότερο από το 83% των ψήφων, ξεπερνώντας τη νέα μουσική από τους NewJeans, τον Drake και άλλους. Η Jennie κέρδισε μια συντριπτική νίκη για το νέο σόλο κομμάτι της στην εβδομαδιαία ψηφοφορία του Billboard.

Το «You & Me» είναι η δεύτερη σόλο κυκλοφορία της Jennie, μετά το «Solo» του 2018. Ερμηνεύει το “You & Me” κατά τη διάρκεια του σόλο τμήματος της BLACKPINK’s Born Pink World Tour και το τραγούδι κυκλοφόρησε επίσημα την Παρασκευή.

«I love you and me dancing in the moonlight/ Nobody can see, it’s just you and me tonight/ I love you and me, dancing in the moonlight/ Nobody can see, it’s just you and me tonight», τραγουδά στο ρεφρέν.

Πίσω από το “You & Me” στη δημοσκόπηση είναι το “GODS” από το συγκρότημα NewJeans με 13% των ψήφων και το “For All the Dogs” του Drake με 1% των ψήφων.

Δείτε παρακάτω τα τελικά αποτελέσματα της δημοσκόπησης αυτής της εβδομάδας.

🗓️ 09 Oct 2023

Related Articles