Οι θαυμαστές επιλέγουν το «Vampire» της Olivia Rodrigo ως την αγαπημένη νέα μουσική της εβδομάδας

olivia-rodrigo-press-credit-Larissa-Hofmann-2023-billboard-1548

Η Olivia Rodrigo κυκλοφόρησε το “Vampire”, το βασικό σινγκλ του δεύτερου άλμπουμ της GUTS, το οποίο κυκλοφόρησε την περασμένη παρασκευή.

Το “Vampire” είναι το πρώτο σινγκλ της Rodrigo μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτου της SOUR το 2021, το οποίο την καθιέρωσε ως μια υπολογίσιμη ποπ δύναμη. Είχε ως αποτέλεσμα δύο #1 σινγκλ και μια σειρά από άλλες κορυφαίες 10 επιτυχίες, και κέρδισε τρία Grammy μετά από αυτό, συμπεριλαμβανομένου ενός για τον καλύτερο νέο καλλιτέχνη.

Το «Vampire» κατάφερε κιόλας να φτάσει στην κορυφή της νέας μουσικής δημοσκόπησης της εβδομάδας. Οι λάτρεις της μουσικής ψήφισαν σε μια δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή (30 Ιουνίου) στο Billboard, επιλέγοντας το νέο σινγκλ της Rodrigo ως την αγαπημένη τους νέα μουσική κυκλοφορία της περασμένης εβδομάδας. Το “Vampire” συγκέντρωσε περισσότερο από το 64% των ψήφων, ξεπερνώντας τη νέα μουσική από τους Lil Uzi Vert, Shakira & Manuel Turizo, Charli XCX και άλλους.

Η μπαλάντα με πιάνο “Vampire” είναι εκτός του επερχόμενου δεύτερου άλμπουμ της Rodrigo, GUTS, που θα κυκλοφορήσει στις 8 Σεπτεμβρίου στη Geffen Records. Η τραγουδίστρια και τραγουδοπιός, η οποία έγραψε το τραγούδι τον Δεκέμβριο, είπε στο Billboard: «Θυμάμαι ότι το έγραψα και ένιωθα ότι υπήρχε κάτι ιδιαίτερο». «Πάντα λέγαμε ότι ήταν μια δική μας εκδοχή μιας ροκ όπερας», πρόσθεσε.

«Είναι κάπως θυμωμένο τραγούδι», είπε η Rodrigo, «και νομίζω ότι δυσκολεύομαι πολύ να εκφράσω συναισθήματα όπως θυμό και λύπη, αυτά είναι ιδιαίτερα δύσκολα για μένα να τα εκφράσω. Πηγαίνω στη σύνθεση τραγουδιών για να βγάζω εκείνα τα συναισθήματα που δεν εκφράζονται πολύ άνετα στην καθημερινή ζωή».

Το κομμάτι συνοδεύεται από ένα μουσικό βίντεο σε σκηνοθεσία της Petra Collins, η οποία σκηνοθέτησε επίσης τα βίντεο για το “good 4 u” και το “brutal”.

🗓️ 03 Jul 2023

Related Articles