Οι Spice Girls αποκτούν το δικό τους Royal Stamp για την 30η επέτειο τους

05 Jan 2024
spice-girls-1997-portrait-b-billboard-1548

Έχετε αγοράσει τους δίσκους, τα εισιτήρια συναυλιών, έχετε δει την ταινία. Τώρα μπορείτε να εμπλουτίσετε τη ζωή σας με αναμνηστικά γραμματόσημα Spice Girls, συνολικά 15.

Η Royal Mail του Ηνωμένου Βασιλείου θα εκδώσει τα γραμματόσημα αργότερα αυτό το μήνα ως ένας μικρός τρόπος για να γιορτάσει την 30ή επέτειο του πακέτου Girl Power.

Συνολικά, η δωρεά της υπηρεσίας αλληλογραφίας περιλαμβάνει σετ γραμματοσήμων, αφίσες, καρτ ποστάλ και συλλεκτικά αντικείμενα, με κάθε κομμάτι διαθέσιμο από τις 11 Ιανουαρίου. Το κορυφαίο βραβείο είναι το “Spice Girls Gold Stamps Set”, που παρουσιάζεται ως περιορισμένης έκδοσης (1.000 σετ) με τα γραμματόσημα του τεύχους στρωμένα σε χρυσό 24 καρατίων και τιμή £149,99 ($190).

Για το skint ανάμεσά μας μετά το διάλειμμα των Χριστουγέννων, η 30p (38c) θα αγοράσει έναν φάκελο Spice Girls “First Day”.

Η καμπάνια, η οποία γιορτάζει το «Μεγαλύτερο γκρουπ κοριτσιών του Ηνωμένου Βασιλείου», αναφέρεται σε μια δήλωση, σηματοδοτεί την πρώτη φορά που η Royal Mail αφιέρωσε ένα ολόκληρο τεύχος γραμματοσήμων σε ένα γυναικείο ποπ γκρουπ.

Τα 10 κύρια γραμματόσημα περιλαμβάνουν εικόνες από τα Brit Awards το 1997, με την Ginger Spice με το εμβληματικό της φόρεμα Union Jack και την ερμηνεία τους στην τελετή λήξης των Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου 2012.

Επιπλέον πέντε γραμματόσημα είναι διαθέσιμα σε ένα φύλλο μινιατούρας, που περιλαμβάνει μεμονωμένα στιγμιότυπα από τη φωτογράφιση για την ταινία μεγάλου μήκους του 1998, Spice World.

Η σύνθεση των Baby (Emma Bunton), Posh (Victoria Beckham), Ginger (Geri Halliwell-Horner), Sporty (Melanie Chisholm) και Scary Spice (Melanie Brown) συγκεντρώθηκαν το 1994.

Δύο χρόνια αργότερα, με τον Simon Cowell ως μάνατζερ, το κοριτσίστικο γκρουπ κυκλοφόρησε το “Wannabe”, ένα ντεμπούτο που θα έδινε τον τόνο για μια νέα εποχή της βρετανικής ποπ.

Το “Wannabe” ήταν το πρώτο από τα εννέα Νο. 1 τραγούδια των Spice Girls στο Ηνωμένο Βασίλειο και, στις ΗΠΑ, το πιασάρικο κομμάτι καταγράφηκε τέσσερις εβδομάδες στη σύνοδο κορυφής του Billboard Hot 100 στις αρχές του 1997. Είναι ακόμα δυνατό. Το “Wannabe” πέρασε ένα δισεκατομμύριο ροές στο Spotify κατά την πρόσφατη περίοδο διακοπών.

Οι Spice Girls επανενώθηκαν το 2022 για να γιορτάσουν τα 50ά γενέθλια της Geri, μια εκδήλωση που διπλασιάστηκε με την 25η επέτειο του δεύτερου άλμπουμ τους Spiceworld, που κυκλοφόρησε το 1997. Ωστόσο, δεν γίνεται λόγος για το κλασικό lineup που θα φτάσει στο στούντιο ή θα κυκλοφορήσει ανά πάσα στιγμή σύντομα.

Προηγουμένως, η Royal Mail είχε εκδώσει γραμματόσημα που γιορτάζουν την καριέρα των Beatles (το 2007), των Pink Floyd (2016), των Queen (2020), του Paul McCartney (2021), των Rolling Stones (2022) και των Iron Maiden (2023).

Δείτε τα Spice Girls Stamps εδώ

Related Articles