Οι Sophie And The Giants και ο Purple Disco Machine ξανά ενώνουν της δυνάμεις τους στο νέο τραγούδι  «Paradise»

Sophie-And-The-Giants-Fiona-Garden-copy-1000x600-2

Οι Sophie And the Giants και ο Purple Disco Machine επιστρέφουν με το νέο τραγούδι  «Paradise», ένα τραγούδι που ενώνει ξανά μια από τις πιο καινοτόμες και επιτυχημένες συνεργασίες της σύγχρονης ποπ μουσικής.

Μετά από δύο κορυφαία κομμάτια, το “Hypnotized” και το “In The Dark”, το ζευγάρι για άλλη μια φορά ενώνεται για να παραδώσει ένα τραγούδι που προορίζεται να προβληθεί ως ο καλοκαιρινός ύμνος του 2023.

Το “Paradise” ακολουθεί τη συνεργατική δουλειά του ντουέτου στις διεθνείς επιτυχίες “Hypnotized” και “In the Dark”, οι οποίες εμφανίστηκαν στο άλμπουμ του Γερμανού παραγωγού και βραβευμένου με Grammy το 2021 Exotica.

Αυτή τη φορά, αφού έγραψε το τραγούδι, η Sophie συνειδητοποίησε ότι υπήρχε μόνο ένα άτομο που θα μπορούσε να βοηθήσει πραγματικά να συνειδητοποιήσει τις δυνατότητες του «Paradise» που κυριαρχούσε στα κλαμπ, και αυτός ήταν ο φίλος της Purple Disco Machine, γνωστός και ως Tino Piontek.

“Έγραψα αυτό το τραγούδι ως μια κλασική επιτυχία στο dancefloor, καλωσορίζοντας σας στο “Paradise” μου, εξηγεί η Sophie για το νέο σινγκλ. «Είναι τόσο υπνωτικό που τα ηδονικά χέρια θα σε τραβήξουν στην πίστα και θα σε κάνουν να θέλεις να φωνάξεις τους στίχους ενώ κάνεις πράγματα που θα μετανιώσεις».

Καθοδηγούμενο από αστραφτερά synths, ένα ακαταμάχητο groove ντίσκο και τα δελεαστικά φωνητικά της Sophie, το «Paradise», είναι μια υποβλητική απόδραση σε ένα τοπίο από φώτα νέον, παλλόμενα στροβοσκοπικά και κινητικά άκρα.

«Ελπίζω ο «Paradise» να κάνει τους ανθρώπους να νιώθουν εντελώς ελεύθεροι και απελευθερωμένοι, καθώς τίποτα άλλο δεν έχει σημασία εκτός από αυτή τη στιγμή», δηλώνει η Sophie . «Όποιος κι αν είσαι, ξέχασε τι σε καταρρέει, φίλησε κάποιον και κούνησε το σώμα σου σε αυτό το τραγούδι!»

Η πρώτη συνεργασία της Sophie and the Giants και του Purple Disco Machine, ήταν το “Hypnotized” του 2020, μια παγκόσμια επιτυχία συγκεντρώνοντας 425 εκατομμύρια ροές και 120 εκατομμύρια στο YouTube καθώς ανέβηκε στην κορυφή των charts σε όλη την Ευρώπη. Το «In The Dark» του 2022 έχει ήδη φτάσει τα 200 εκατομμύρια συνδυασμένες ροές και ήταν το νούμερο 1 στο chart της APC για ολόκληρη την ΕΕ. Και τα δύο τραγούδια έχουν γίνει χρυσά και πλατινένια σε διάφορες περιοχές από την κυκλοφορία τους.

Αυτή η διαρκής επιτυχία πηγάζει απευθείας από τη βαθιά δημιουργική και καλλιτεχνική κατανόηση που έχουν αναπτύξει η Sophie και ο Tino δουλεύοντας μαζί στο στούντιο, κάτι από το οποίο αντλεί το «Paradise».

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα συνεργάζομαι με τον Purple Disco Machine για τρίτη φορά», λέει η Sophie για την τελευταία τους μουσική σύνθεση. «Μετά τον τρόπο που δουλέψαμε μαζί στα «Hypnotized» και «In The Dark», κατάλαβα ότι μόλις έγραψα το Paradise προοριζόταν για εμάς τους δυο».

Το νέο σινγκλ ακολουθεί τον αντίκτυπο του “DNA” ft. Mearsy, το οποίο κυκλοφόρησε νωρίτερα το 2023 οι Sophie And The Giants, καθώς και το “We Own The Night” του περασμένου καλοκαιριού. Επιπλέον, η Sophie και οι The Giants ετοιμάζονται τώρα για μια περιοδεία το 2023, συμπεριλαμβανομένης μιας πλήρους σάρωσης ευρωπαϊκών φεστιβάλ και μιας περιοδείας του Σεπτεμβρίου στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη.

🗓️ 20 Jun 2023

Related Articles