Οι Shownu & Hyungwon των Monsta X συνεργάζονται για το πρώτο κοινό μίνι άλμπουμ «The Unseen»

28 Jul 2023
4697f-16830922560454-1920

Οι Shownu & Hyungwon των Monsta X είναι τα πιο πρόσφατα μέλη του γκρουπ που κυκλοφόρησαν. Το ντουέτο κυκλοφόρησε το πρώτο του κοινό μίνι άλμπουμ The Unseen την Τρίτη (25 Ιουλίου), καθώς και ένα μουσικό βίντεο για το βασικό σινγκλ του έργου «Love Me a Little».

Το βίντεο «Love Me a Little» βλέπει το δίδυμο να απασχολεί τον τρόπο με τον οποίο το αντικείμενο της αγάπης του τους κάνει να νιώθουν, από αιχμαλωτισμένους έως οριακά τρελούς. Ακόμη και απλά πράγματα όπως η οδήγηση και το να ξαπλώνουν στο κρεβάτι αποδεικνύονται καθήκον, καθώς οι σκέψεις τους ξεπερνούν. «Charmed by that unfamiliar scent/ You just won’t come to me/ Locked in your room, I get more excited today/ Love me a little, love me a little bit/ Your scent blows into my love you/ Love me a little, love me a little bit/ La la la love me,» το ζευγάρι τραγουδάει εναλλάξ σε ένα ρεφρέν μεσαίου ρυθμού που υποστηρίζεται από κρουστά, καθώς χορεύουν στο νερό.

Το The Unseen των Shownu και Hyungwon περιλαμβάνει συνολικά πέντε κομμάτια: το βασικό σινγκλ «Love Me a Little», «Love Therapy», «Roll With Me», «Play Me» και «Slow Dance». Το σετ έρχεται λιγότερο από δύο χρόνια αφότου το γκρούπ Monsta X — το οποίο περιλαμβάνει επίσης μέλη Minhyuk, Kihyun, Joohoney και I.M — κυκλοφόρησε το δεύτερο αγγλικό του άλμπουμ, The Dreaming, το 2021. Το άλμπουμ έφτασε στο Νο. 21 του Billboard 200.

Related Articles