Οι PNAU και ο Khalid ενώνουν τις δυνάμεις τους στο νέο single «The Hard Way»

PNAU-Khalid-15624286532

Η σύγχρονη pop στα καλύτερά της – Οι PNAU και ο Khalid ενώνουν τις δυνάμεις τους. Δεν υπάρχουν συνεργασίες πολύ μεγαλύτερες από τη συνάντηση των PNAU και του Khalid στο ολοκαίνουργιο single «The Hard Way». Οι PNAU και o Khalid διαθέτουν συνδυαστικά περισσότερους από 70 εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές στο Spotify, μία σειρά από διεθνή Νο. 1 επιτυχίες.
Οι μεγαλύτερες στιγμές τους περιλαμβάνουν για τους PNAU την ανεπανάληπτη συνεργασία με τον Elton John και την Dua Lipa στο «Cold Heart» και για τον Khalid με το «lovely» στο πλευρό της Billie Eilish.


Το «The Hard Way» στέκεται αμέσως στο ύψος των περιστάσεων. Πρόκειται για μεγάλης κλίμακας σύγχρονη pop στα καλύτερά της, με την πανέμορφη synthpop των PNAU να προσφέρει τις υπέροχες μελωδίες και το εξαιρετικά σίγουρο hook που επιτρέπει στην εκπληκτική ερμηνεία του Khalid να λάμψει. Οι PNAU και ο Khalid στηρίζονται πραγματικά ο ένας πάνω στον άλλον για να δημιουργήσουν ένα βάθος συναισθημάτων, με τους ερωτικούς στίχους και τα έντονα συναισθήματα του Khalid να συμπληρώνονται από την ικανότητα των PNAU να εντάσσουν νοσταλγικά ηχητικά στοιχεία της δεκαετίας του ’80 μέσα σε μια μοντερνιστική παραγωγή.


Ο Nick Littlemore των PNAU δηλώνει: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε αυτό το τραγούδι μαζί σας. Η συνεργασία με τον Khalid ήταν το απόλυτο όνειρο, ελπίζουμε αυτό το τραγούδι να μείνει στις καρδιές σας όπως και στις δικές μας. Με μεγάλη αγάπη, PNAU».


Ο Khalid αναφέρει: «Είναι απλά καταπληκτικό, είναι feel-good, αλλά στη συνέχεια οι στίχοι έχουν αυτή τη μελαγχολία, κάτι γλυκόπικρο. Είναι αυτή η αντιπαράθεση, ότι οι στίχοι είναι σπαρακτικά λυπημένοι, αλλά αν ακούσετε το τραγούδι δεν μπορείτε παρά να χαμογελάσετε». «Αυτά είναι τα αγαπημένα μου τραγούδια, περιμένω να το ακούσει ο κόσμος, θα δεθεί μαζί του και απλά θα το αγαπήσει», πρόσθεσε.
Οι PNAU είναι η μεγαλύτερη εξαγωγή της Αυστραλίας στο streaming. Το πολυπλατινένιο και βραβευμένο με ARIA, τρίο της electronica αποτελείται από τους Nick Littlemore, Peter Mayes και Sam Littlemore. Η καριέρα τους έχει τις ρίζες της στην underground dance σκηνή της Αυστραλίας, αλλά διαθέτουν το άγγιγμα του Μίδα στις crossover dance επιτυχίες, έχοντας σημειώσει τεράστια επιτυχία στην πατρίδα τους με τα «Go Bang» και «Chameleon», προτού γνωρίσουν παγκόσμια επιτυχία με το κομμάτι «Cold Heart».

🗓️ 14 Mar 2023

Related Articles