Οι Phoenix συνεργάζονται με τoν Pusha T για τη νέα έκδοση του «All Eyes on Me»

Ο Pusha T ετοιμάζεται να εμφανιστεί σε μια νέα έκδοση για το «All Eyes on Me» αυτή την εβδομάδα.


Το κομμάτι είναι ευγενική προσφορά των Phoenix, οι οποίοι τον έχουν επιστρατεύσει για έναν στίχο σε μια νέα έκδοση του κομματιού τους «All Eyes on Me», αποκάλυψε το συγκρότημα την Τρίτη (10 Οκτωβρίου).

Η ομάδα μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο μιας ανταλλαγής iMessage τον Μάιο του 2022 που μοιράστηκαν με τον Pusha, το οποίο περιείχε ένα μικρό απόσπασμα από την προσθήκη του ράπερ στο κομμάτι. Ο Pusha έστειλε πρώτα τον ήχο με emoji χεριών “εντάξει”. Σε απάντηση, ένα από τα μέλη του Phoenix έστειλε μήνυμα, «ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ! Ευχαριστώ που το έκανες αυτό Pusha. Ενημερώστε μας αν βρεθείς ποτέ στο Παρίσι. Ο Chad Hugo συμμετέχει στην παραγωγή και ο Benee στα φωνητικά».

«Φοβερός»!! Πρέπει οπωσδήποτε να συναντηθούμε πρόσωπο με πρόσωπο, το τραγούδι είναι [φωτιά emojis]. Θα φροντίσω να κάνω το Λούβρο προορισμό στην επόμενη επίσκεψή μου στο Παρίσι. Το στούντιο πρέπει να είναι άρρωστο. Ας το πάρουμε!!”. O Pusha απάντησε ενθουσιασμένος. Το συγκρότημα έγραψε τη λεζάντα της ανάρτησης με την ημερομηνία κυκλοφορίας του κομματιού: “Tomorrow” — όπως την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου.

Στο Instagram, οι θαυμαστές μοιράστηκαν την χαρά τους για τη συνεργασία, αλλά αρκετοί χρήστες έκαναν like σε έναν σχολιαστή που παρατήρησε: «Αυτή είναι μακράν η πιο τυχαία συνεργασία που έχω δει εδώ και πολύ καιρό».

Η έκπληξη δεν είναι αδικαιολόγητη: η πρώτη συνεργασία τραγουδιού του Phoenix έγινε πέρυσι με το single των Alpha Zulu «Tonight», στο οποίο συμμετείχε ο Ezra Koenig των Vampire Weekend.

«Το παιχνιδιάρικο του κομματιού μας θύμισε τον Έζρα, οπότε έπρεπε να τον καλέσουμε. Ήμασταν αρκετά οικεία μαζί του ώστε ξέραμε ότι το τραγούδι ήταν ασφαλές», είπε ο τραγουδιστής των Phoenix, Thomas Mars, στη συνέντευξη του συγκροτήματος στο Billboard για τον Alpha Zulu. «Αν δεν ήταν καλό, δεν θα έπρεπε να το σβήσουμε ή θα μπορούσε να πει όχι αν δεν του άρεσε. Είναι σπάνιο να γνωρίζουμε ανθρώπους αρκετά καλά για να το κάνουμε αυτό».

Από την κυκλοφορία του «Tonight», οι συνεργασίες ήταν γρήγορες και εξαγριωμένες για τους Γάλλους. Ο Clairo κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση του “After Midnight”, επίσης στο Alpha Zulu, που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο. Πριν από την καλοκαιρινή περιοδεία του Phoenix με τον Beck, το συγκρότημα και ο Καναδός τραγουδιστής έριξαν το “Odyssey” τον Ιούλιο και ερμήνευσαν το κομμάτι μαζί κατά τη διάρκεια της παράστασης.

🗓️ 11 Oct 2023

Related Articles