Οι Paramore επιστρέφουν με το «Re: This Is Why»

Το ποπ-ροκ συγκρότημα — το οποίο αποτελείται από μέλη Hayley Williams, Zac Farro και Taylor York — κυκλοφόρησε το Re: This Is Why την Παρασκευή (6 Οκτωβρίου), ένα redux ενός άλμπουμ που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους.

Το συγκρότημα εξήγησε ότι ο σκοπός της νέας έκδοσης – η πρωτότυπη της οποίας έφτασε στο Νο. 2 του Billboard 200 – ήταν να επαναπροσδιορίσει τα κομμάτια από το έκτο στούντιο άλμπουμ τους μέσα από το φακό των αγαπημένων καλλιτεχνών και συνεργατών.

«Θέλαμε εδώ και καιρό να αναγνωρίσουμε τη σχέση που έχουμε με μερικούς από τους καλλιτέχνες που μας έχουν επηρεάσει ως συγκρότημα ή/και που ανέφεραν τη μπάντα μας ως επιρροή», εξήγησε το γκρουπ σε tweet στις 2 Οκτωβρίου μέσω του X. «Re: This Is Why είναι σχεδόν ένα άλμπουμ remix.

Μερικά από τα τραγούδια έχουν γίνει remix κάπως κλασικά, ενώ άλλα έχουν ξαναγραφτεί. Είναι απίστευτο να ακούς όλους τους κόσμους μας να συγκρούονται».

Οι Linda Lindas, Foals, Panda Bear, Wet Leg, Julien Baker, Claud, Romy, Remi Wolf, Bartees Strange, DOMi και JD BECK και Zane Lowe περιλαμβάνονται στα κομμάτια του reimagines του άλμπουμ. Εκτός από τα επεξεργασμένα τραγούδια, ένα demo του “Sanity” – που ηχογραφήθηκε αρχικά κατά τη διάρκεια του άλμπουμ After Laughter του συγκροτήματος, έμεινε εκτός του αρχικού δίσκου και περιλαμβάνεται επίσης στο Re: This Is Why.

«Δεν το τελειώσαμε ποτέ, αλλά αυτός ο μικρός στίχος ήταν ο πρώτος υπαινιγμός που μου έδωσε το υποσυνείδητο ότι δεν ήμουν καλά», είπε για το κομμάτι σε ένα άρθρο του 2018 με το Paper Magazine.

🗓️ 09 Oct 2023

Related Articles