Οι One Republic κυκλοφορούν το νέο single «Runaway»

OneRepublic-1200x900-1

Οι One Republic, οι οποίοι είναι υποψήφιοι για Grammy, κυκλοφόρησαν το νέο τους single, “Runaway”. Είναι το πρώτο νέο κομμάτι που κυκλοφόρησε το συγκρότημα μετά τη μεγάλη επιτυχία του, “I Ain’t Worried”, το οποίο εμφανίστηκε στην επιτυχία του blockbuster Top Gun: Maverick και αυτή τη στιγμή μπορεί να υπερηφανεύεται για πάνω από τρία δισεκατομμύρια streams.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του single, το γκρουπ έκανε το ντεμπούτο του επίσημου βίντεο για το τραγούδι. Το βίντεο έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στα MTV Live, MTVU, MTV Biggest Pop, NickMusic και σε όλο το παγκόσμιο δίκτυο καναλιών του MTV, καθώς και στις διαφημιστικές πινακίδες της Paramount Times Square.

Σε σκηνοθεσία Tomás Whitmore, το βίντεο γυρίστηκε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης περιοδείας τους στην Ασία σε οκτώ πόλεις της Νοτιοανατολικής Ασίας, όπως το Χονγκ Κονγκ, η Μανίλα, η Τζακάρτα, η Σιγκαπούρη, η Κουάλα Λουμπούρ, η Μπανγκόκ, η Ταϊπέι και το Τόκιο. Το βίντεο παρουσιάζει το συγκρότημα να ερμηνεύει το νέο σινγκλ στο εμβληματικό ολοκληρωμένο θέρετρο Marina Bay Sands της Σιγκαπούρης, με το SkyPark Observation Deck 56 ορόφων και τις πρόσφατα ανακαινισμένες σουίτες παγκόσμιας κλάσης του θερέτρου. Χρησιμεύει ως το τέλειο σκηνικό, αποτυπώνοντας την ουσία του ταξιδιού και της εξερεύνησης που φαίνεται στο βίντεο “Runaway”.

Το βίντεο ξεκινά με το συγκρότημα να επιβιβάζεται σε ένα αεροπλάνο για την Ασία, χρησιμοποιώντας τα Bose QuietComfort Earbuds II – αφήνοντας τον κόσμο να ξεθωριάζει καθώς ετοιμάζονται να ξεκινήσουν την περιπέτεια μιας ζωής. Κατά την άφιξη στην Ασία, το βίντεο παραδίδει ένα μπαράζ ταξιδιωτικών κλιπ ταχείας φωτιάς – που συνδυάζονται τέλεια με την ώθηση του ρυθμού ενέργειας του τραγουδιού.

Επίσης αυτή την εβδομάδα, ο Ryan Tedder κυκλοφόρησε τη σελίδα του Spotify Songwriter, δίνοντας στους θαυμαστές μια νέα ματιά στη δουλειά που έχει κάνει με άλλους σημαντικούς καλλιτέχνες. Η σελίδα παρουσιάζει τραγούδια που έχει γράψει όπως τα «Halo» της Beyonce, «I Know Places» της Taylor Swift, «Sucker» των Jonas Brothers, «Rumour Has It» της Adele, «Bleeding Love» της Leona Lewis, «Angels Like You» της Miley Cyrus και πολλά άλλα.

🗓️ 29 May 2023

Related Articles