Οι NewJeans κυκλοφορούν το νέο τραγούδι «Gods», τον ύμνο του παιχνιδιού «League of Legends» Worlds 2023

Η Riot Games κυκλοφόρησε το «Gods», τον νέο ύμνο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος του League of Legends του 2023 με το συγκρότημα NewJeans.

Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου, το «Gods» σηματοδοτεί την πρώτη φορά που ένας ηθοποιός K-pop τραγουδάει τον ύμνο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος του League of Legends. Το τραγούδι σηματοδοτεί επίσης τη 10η επέτειο των ύμνων για το ετήσιο τουρνουά esports.

«Το μουσικό βίντεο του Worlds του 2023 ακολουθεί την ιστορία του Κορεάτη επαγγελματία παίκτη Kim ‘Deft’ Hyuk-kyu, από την ανακάλυψη του League of Legends στο γυμνάσιο, μέχρι την πορεία του στο Worlds 2022 μαζί με την ομάδα του που ξεπέρασε όλες τις πιθανότητες για να γίνει Παγκόσμιος Πρωταθλητής. », αναφέρει το δελτίο τύπου.

Το «Gods» εκτελέστηκε από το συγκρότημα NewJeans και γράφτηκε από τον κύριο συνθέτη της Riot Games, Sebastien Najand, μαζί με τον Alex Seaver του Mako. Το τραγούδι ανακοινώθηκε αρχικά τον Σεπτέμβριο, με την κοριτσίστικη ομάδα να το ανακοινώνει ως «μια νέα εμπειρία για όλους μας».

«Ήταν διασκεδαστικό να δοκιμάζω ένα νέο είδος και ήχο», μοιράστηκε το γκρουπ εκείνη την εποχή. «Μέσω αυτής της συνεργασίας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα τραγούδι που ενσωματώνει τα μοναδικά χρώματα τόσο των NewJeans όσο και του League of Legends. Ελπίζουμε να σας φέρει μια νέα αίσθηση ενδυνάμωσης!».

Παράλληλα, το μέλος των NewJeans, Hyein, της κυκλοφόρησε πρόσφατα μια διασκευή στο «Slow Dancing» από τον συνεργάτη της εταιρείας HYBE, V, ο οποίος είναι επίσης μέλος του K-pop boyband BTS. Η τραγουδίστρια μίλησε επίσης για το πώς το τραγούδι την έκανε «λίγο λυπημένη».

Σε άλλες ειδήσεις της K-pop, το μέλος των BLACKPINK Jennie ανακοίνωσε το νέο της single, με τίτλο «You & Me». Σημειωτέον, η τραγουδίστρια είχε ερμηνεύσει το «You & Me» αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας «Born Pink» του γκρουπ.

🗓️ 04 Oct 2023

Related Articles