Οι NewJeans έσπασαν το παγκόσμιο ρεκόρ Guinness για το ταχύτερο K-Pop Act που έφτασε σε 1 δισεκατομμύριο ροές στο Spotify

Οι NewJeans και η βάση των θαυμαστών τους Bunnies έχουν ένα σημαντικό επίτευγμα να γιορτάσουν.

Το Guinness World Records επιβεβαίωσε ότι το συγκρότημα K-pop – το οποίο αποτελείται από μέλη Minji, Danielle, Hanni, Hyein και Haerin – έχει γίνει επίσημα το K-pop act που έχει πετύχει 1 δισεκατομμύριο streams με τον ταχύτερο ρυθμό στο Spotify, μετά από μόλις 219 ημέρες.

Το κατόρθωμα έρχεται λιγότερο από ένα χρόνο αφότου το συγκρότημα NewJeans έκανε το επίσημο ντεμπούτο του τον Ιούλιο του 2022. Οι αστέρες της K-pop έχουν συνολικά έξι τραγούδια στο Spotify: «Attention», «Hurt», «Hype Boy», «Cookie», «Zero , “”Ditto” και “OMG”, με τα δύο τελευταία να κατατάσσονται στα Νο. 82 και 74 του Billboard Hot 100 για όλα τα είδη, αντίστοιχα. Το “OMG” είναι αυτή τη στιγμή το τραγούδι με τις περισσότερες ροές του γκρουπ κοριτσιών στην πλατφόρμα, με περισσότερα από 320 εκατομμύρια παιχνίδια.

Σύμφωνα με τα Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες, οι NewJeans έχουν διεκδικήσει τον θρόνο από τη Λίζα των BLACKPINK, η οποία προηγουμένως κατείχε τον τίτλο μεταξύ όλων των τραγουδιών K-pop με ρεκόρ 411 ημερών, ξεκινώντας από τις 26 Οκτωβρίου 2022. (Ο Jung Kook του BTS έσπασε το ρεκόρ σόλο καλλιτέχνη σε 409 ημέρες στις 27 Μαρτίου.)

Εκτός από μια παράσταση στο Lollapalooza αυτό το καλοκαίρι – που θα κάνει το κουιντέτο το πρώτο συγκρότημα K-pop που θα εμφανιστεί στο μουσικό φεστιβάλ, μετά τη σόλο εμφάνιση του μέλους BTS J-Hope στο περσινό φεστιβάλ – οι NewJeans ετοιμάζονται για μια επιστροφή αυτό το καλοκαίρι , που σημαίνει νέα μουσική για να καταβροχθίσουν οι θαυμαστές.

«Ήταν στην πραγματικότητα χθες που ολοκλήρωσαν την ηχογράφηση για το νέο άλμπουμ που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι», είπε στο Billboard στις αρχές Απριλίου ο Min Hee Jin, εκτελεστικός παραγωγός/CEO της εταιρείας ADOR της NewJeans. «Ήθελα να σπάσω το στερεότυπο ότι μόνο ορισμένα στυλ μουσικής θα μπορούσαν να πετύχουν στη λεγόμενη mainstream βιομηχανία. Στα επόμενα άλμπουμ, οι NewJeans θα συνεχίσουν να προσπαθούν να παρουσιάσουν κάτι νέο και μοναδικό για να ξεπεράσουν τις προσδοκίες των θαυμαστών τους. Τα μέλη του NewJeans συνεχίζουν να μεγαλώνουν και ανυπομονούμε να εκπλήξουμε ξανά τον κόσμο».

🗓️ 09 May 2023

Related Articles