Οι Michael Bibi & Tale of Us θα παρευρεθούν στο Sundream Baja Festival του Rüfüs Du Sol 2023

Οι Rüfüs Du Sol θα φιλοξενήσουν τη δεύτερη επανάληψη του φεστιβάλ Sundream τους αυτό το 4-7 Μαΐου στο Σαν Χοσέ Ντελ Κάμπο του Μεξικού, με ένα lineup που θα περιλαμβάνει τη βρετανική ισχυρή λέσχη Michael Bibi, τους βετεράνους του Deep House Tale of Us, τη ζωντανή ηλεκτρονική αγαπημένη Monolink, ένα b2b από τον DJ Tennis και την Carlita, μαζί με ένα ζωντανό σετ και ένα DJ set από τον ίδιο τον Rüfüs.

Το Sundream 2023 μετακινείται από την αρχική του τοποθεσία στο Τουλούμ (όπου κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος) στο Σαν Χοσέ Ντελ Κάμπο στο άκρο της χερσονήσου Baja του Μεξικού. Το τετραήμερο φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο El Ganzo Sculpture Gardens, ένα πάρκο 12 στρεμμάτων που φιλοξενεί μια συλλογή από γλυπτά μεγάλης κλίμακας Μεξικανών καλλιτεχνών, μαζί με χιλιάδες κάκτους, παχύφυτα και φοίνικες από ερήμους σε όλο τον κόσμο. Ο Κήπος και ο κοντινός του χώρος Crania – ο οποίος θα φιλοξενεί επίσης παραστάσεις το Σαββατοκύριακο – είναι και οι δύο δίπλα στο εξαιρετικά μοντέρνο ξενοδοχείο Hotel El Ganzo του San Jose Del Cabo.

Εκτός από τους κάκτους και τη μουσική, οι διοργανωτές υπόσχονται «δραστηριότητες ευεξίας, καλλιτεχνικές εγκαταστάσεις, οικεία συνεδρίες DJ και ζωντανές εμφανίσεις από μερικούς από τους πιο στενούς συγγενείς και εμπνεύσεις του βραβευμένου με Grammy συγκροτήματος», με τη σύνθεση να περιλαμβάνει επίσης καλλιτέχνες από το αποτύπωμα της τριάδας Rose Avenue. Εισιτήρια και καταλύματα σε θέρετρο ξεκινούν προς πώληση αυτή την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου.

Εν όψει του φεστιβάλ, ο Rüfüs θα προσπαθήσει να κερδίσει το δεύτερο Grammy του, με το τρίο φέτος να είναι υποψήφιο τόσο για το καλύτερο χορευτικό/ηλεκτρονικό άλμπουμ για το LP Surrender του 2021 όσο και για την καλύτερη χορευτική/ηλεκτρονική ηχογράφηση για το σινγκλ τους “On My Knees”. Το τρίο που βασίζεται στο SoCal είναι οι τρέχοντες πρωταθλητές σε αυτήν την τελευταία κατηγορία, κερδίζοντας το Grammy το 2022 για το σινγκλ τους “Alive”.

🗓️ 13 Dec 2022

Related Articles