Οι Måneskin μοιράζονται τη λίστα τραγουδιών από το άλμπουμ «RUSH!» με το αγαπημένο των θαυμαστών «Gasoline»

Το συγκρότημα δημοσίευσε στο Instagram την πλήρη λίστα τραγουδιών που περιλαμβάνει την επικείμενη συνεργασία τους με τον Tom Morello, το «GOSSIP» και το αγαπημένο των θαυμαστών «Gasoline».

Μιλώντας για το τελευταίο στη συνέντευξή τους στο εξώφυλλο του NME Big Read νωρίτερα φέτος, η μπάντα αποκάλυψε ότι το κομμάτι είναι ένα προκλητικό τραγούδι κατά του Πούτιν.

«Αυτό που συνέβαινε στην Ευρώπη μας τρόμαξε πραγματικά», είπε τότε ο frontman Damiano David. «Έχουμε πολλούς Ουκρανούς φίλους και νιώθαμε προνομιούχοι που δεν είμαστε εκεί και πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση, αλλά επίσης ξέραμε ότι είχαμε μια φωνή για να δώσουμε στους ανθρώπους την ευκαιρία να σκεφτούν πράγματα. Δεν μπορείς να είσαι αμερόληπτος με αυτά τα πράγματα: υπάρχει μια σωστή πλευρά και υπάρχει μια λάθος πλευρά και δεν υπάρχει γκρι μεταξύ τους».

Το συγκρότημα θα κυκλοφορήσε επίσης το νέο κομμάτι «LA FINE» χθες τα μεσάνυχτα. Άλλα τραγούδια του δίσκου περιλαμβάνουν τα «The Loneliest», «Supermodel» και «Kool Kids».

Παράλληλα, το συγκρότημα δήλωσε πρόσφατα ότι το άλμπουμ στο σύνολό του έχει εμπνευστεί από τους Radiohead σε μια βιντεοσυνομιλία του NME In Conversation σχετικά με το πώς εμπνεύστηκαν από το σημαντικό συγκρότημα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας συγγραφής και ηχογράφησης για το «RUSH!»

Αναφερόμενος στο single του 2022 «The Loneliest», ο frontman Damiano David είπε: «Οι άνθρωποι έχουν την αισθητική μας – τώρα πρέπει να δείξουμε το εσωτερικό».

Η μπασίστα Victoria De Angelis πρόσθεσε: «Είναι μια νέα πλευρά για το νέο μας κοινό, αλλά πάντα παίζουμε μπαλάντες. Αυτό ήταν πάντα ένα μεγάλο μέρος της μουσικής μας, οπότε με αυτό προσπαθήσαμε να πειραματιστούμε λίγο περισσότερο με τον ήχο. Ακούσαμε πολλούς Radiohead όπου δουλεύουν πολύ με πετάλια».

Επεξηγώντας περαιτέρω την επιρροή που έλαβαν από τους Radiohead, ο David είπε: «Νομίζω ότι η έμπνευση που πήραμε από τους Radiohead ήταν να επικεντρωθούμε πολύ στη δημιουργία ενός πολύ συγκεκριμένου κόσμου για κάθε τραγούδι.

«Είναι κάτι που κάνουν πολύ, πολύ καλά, έτσι προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε αυτές τις εκπληκτικές ατμόσφαιρες. Δημιουργούν πραγματικά μια εικόνα αυτού που ακούτε και αυτό μας έδωσε έμπνευση».

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο εξώφυλλο του NME Big Read, ο Iggy Pop χαιρέτισε επίσης το συγκρότημα αφού δούλεψε μαζί τους στο κομμάτι «I Wanna Be Your Slave».

Οι Måneskin, ο οποίος έγινε γνωστός μετά τη νίκη του στη Eurovision 2021, θα επιστρέψει στο Λονδίνο για ένα πρωτοσέλιδο σόου στο The O2 στις 8 Μαΐου 2023. Η συναυλία θα αποτελέσει μέρος μιας μεγάλης ευρωπαϊκής περιοδείας που ξεκινά τον Φεβρουάριο. Το «RUSH!» θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιανουαρίου 2023 ενώ το νέο single «GOSSIP» θα κυκλοφορήσει την προηγούμενη εβδομάδα στις 13 Ιανουαρίου.

🗓️ 16 Dec 2022

Related Articles