Οι Måneskin κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ «RUSH»

nme-cover-2022-maneskin-hero2560x1625

Οι Måneskin μοιράστηκαν τις λεπτομέρειες για το τρίτο τους άλμπουμ, «RUSH!». Οι Ιταλοί ροκέρ επιβεβαίωσαν στις 31 Οκτωβρίου, ότι η επόμενη δισκογραφική τους δουλειά θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιανουαρίου το 2023.

‘Rush!’ είναι η συνέχεια του «Teatro D’ira: Vol.» του 2021. I» και το «Il Ballo Della Vita» του 2018. Τα νέα για το επερχόμενο άλμπουμ φτάνουν αφού το συγκρότημα κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα νέο κομμάτι που ονομάζεται «Kool Kids» κατά τη διάρκεια της συνεχιζόμενης παγκόσμιας περιοδείας τους. Το τραγούδι μπορεί κάλλιστα να εμφανιστεί στην επερχόμενη κυκλοφορία.

Άλλα τραγούδια που κυκλοφόρησαν φέτος και θα μπορούσαν να είναι στο tracklist του «RUSH!» είναι τα «The Loneliest», «Supermodel» και «If I Can Dream», το τελευταίο από τα οποία εμφανίζεται στο soundtrack της βιογραφικής ταινίας του Baz Luhrmann για τον Elvis.

Οι Måneskin έπαιξαν στο Paramount Theatre της Ουάσιγκτον στις 31 Οκτωβρίου πριν από τις επιπλέον στάσεις τους στην Καλιφόρνια, την Αριζόνα και το Μίσιγκαν. Η περιοδεία «Loud Kids», θα υποστηρίζει την προσπάθειά τους για το 2021 «Teatro D’ira: Vol. Στη συνέχεια, θα συνεχίσουν την περιοδεία τους στην Ευρώπη το 2023, με αποκορύφωμα τις παραστάσεις στο Λονδίνο, τη Δανία και την Ιταλία τον επόμενο Μάιο.

Σε μια κριτική πέντε αστέρων του προηγούμενου σόου των νικητών της Eurovision στο Λονδίνο το περασμένο έτος, το NME έγραψε: «Οι εχθροί τους θα προσπαθήσουν να τους αποκαλύψουν ως μια καινοτομία, αλλά οι Måneskin δεν αστειεύονται. Δεν είναι απλά μια μπάντα που παίζει  από παλιές rock’n’roll, οι Maneskin το ζουν».

Nωρίτερα φέτος το συγκρότημα αποκάλυψε ότι θα ήθελαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους με το συγκρότημα κοριτσιών της K-pop BLACKPINK. Ο τραγουδιστής Damiano David επέλεξε τις «BLACKPINK», με μια ενθουσιώδη συμφωνία μαζί με τα υπόλοιπα μέλη των Maneskin, όταν ρωτήθηκε στα MTV VMA του 2022 με ποιους θα ήθελαν να συνεργαστούν.

🗓️ 02 Nov 2022

Related Articles