Οι Linkin Park θα κυκλοφορήσουν το ακυκλοφόρητο τραγούδι «Lost» με τη φωνή του Chester Bennington

Linkin-Park-Meteora-2003-15624025627-1068x712-1

Οι Linkin Park ανακοίνωσαν ότι θα δώσουν στη δημοσιότητα την επερχόμενη Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου, ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι με τίτλο «Lost». Το τραγούδι προέρχεται από τις ηχογραφήσεις για το δεύτερο άλμπουμ του συγκροτήματος του «Meteora» το 2003. Το κομμάτι θα φτάσει ενόψει της 20ής επετείου του «Meteora», με επιτυχίες όπως το «Numb» και το «Somewhere I Belong».Μάλιστα, το άλμπουμ τότε είχε σημείωση πωλήσεις 16 εκατομμυρίων αντιτύπων παγκοσμίως.

Εν όψει της κυκλοφορίας όλοκληρου του τραγουδιού, οι Linkin Park μοιράστηκαν ένα απόσπασμα 18 δευτερολέπτων του Lost, στο οποίο βρίσκεται στο επίκεντρο η χαρακτηριστική ήσυχη αλλά και δυνατή φωνή του εκλιπόντος τραγουδιστή τους, Chester.«Γιατί όταν είμαι μόνος, χάνομαι σε αυτές τις αναμνήσεις, ζώντας πίσω από την ψευδαίσθηση μου» τραγουδά ο Bennington στο απόσπασμα.


Την περασμένη εβδομάδα, οι Linkin Park δημοσίευσαν μια αντίστροφη μέτρηση στην ιστοσελίδα τους, η οποία έληγε την 1η Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια αντικαταστάθηκε από έναν γρίφο όπου οι θαυμαστές μπορούσαν να αναζητήσουν στοιχεία για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν από το συγκρότημα.


Το 2020, το συγκρότημα επανεξέδωσε το ντεμπούτο άλμπουμ «Hybrid Theory» σε πολλές μορφές και η επετειακή έκδοση αυτού του δίσκου περιείχε ακυκλοφόρητα κομμάτια.


Αυτή τη στιγμή οι Linkin Park βρίσκονται σε παύση από τον θάνατο του frontman Chester Bennington το 2017. Έκτοτε δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη ανακοίνωση για το αν σκοπεύον να συνεχίσουν ως συγκρότημα. Ωστόσο, τον περασμένο Μάϊο, έκαναν μια ανάρτηση στο Instagram με την οποία ανακοίνωσαν ότι θα αρχίσουν να επικοινωνούν λίγο πιο τακτικά με τους θαυμαστές τους.

🗓️ 08 Feb 2023

Related Articles