Οι Jonas Brothers ετοιμάζονται να «πετάξουν» με το νέο τους single «Wings»

Ετοιμαστείτε για απογείωση, Jonatics! Οι Jonas Brothers αποκάλυψαν την ημερομηνία κυκλοφορίας για το επερχόμενο single τους “Wings” την Πέμπτη (9 Φεβρουαρίου).

“WINGS. 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ. JonasBrothers.com», έγραψε το boy band μαζί με ένα νέο πορτρέτο των αδελφών με φόντο έναν συννεφιασμένο ουρανό με την ανατολή του ηλίου. Στη φωτογραφία, τα τρία αδέρφια μπαίνουν κατευθείαν στην κάμερα με ρούχα εμπνευσμένα από τη δεκαετία του ’70. Ενώ ο Nick Jonas δείχνει κοφτερός με ένα πουκάμισο με ψυχεδελικά στάμπα με τα χέρια του πιασμένα πίσω από την πλάτη του και ο Kevin φοράει ένα τζιν μπουφάν με επένδυση σέρπα, ο Joe Jonas κρατά την κεντρική σκηνή, σηκώνοντας ένα χέρι με τατουάζ πίσω από το κεφάλι του.

Οι θαυμαστές ήταν φυσικά ζαλισμένοι με την ανακοίνωση του τραγουδιού, το οποίο θα προηγηθεί του επερχόμενου στούντιο του JoeBros The Album, που θα κυκλοφορήσει στις 5 Μαΐου μέσω της Republic Records. «Στις 24 Φεβρουαρίου, μην μου τηλεφωνήσεις, μην μου στείλεις μήνυμα, μην μου στείλεις καν email, θα ακούω αυτό το τραγούδι όλη μέρα», σχολίασε ένας ακόλουθος στο Instagram ενώ ένας άλλος έγραψε: «Ποτέ δεν ήμουν πιο έτοιμος για οτιδήποτε σε όλη μου τη ζωή.»

Τα αδέρφια είχαν ήδη κάνει προεπισκόπηση του “Wings” όταν έλαβαν την τελική μίξη του τραγουδιού παραγωγής Jon Bellion νωρίτερα αυτόν τον μήνα, όπου ο Joe ακουγόταν να τραγουδά, «When you give me love, I feel it/ I feel it, I feel it/ Got me runnin’ through the ceilin’/ The ceilin’, the ceilin’/ And my love, it never had a meanin’/ A meanin, a meanin’/ You gave me a reason, you got me believin’/ You’re makin’ me say» στο groovy ρεφρέν του κομματιού.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο, ο Joe, ο Nick και ο Kevin πρόκειται να επιστρέψουν στο Sin City για έναν ακόμη κύκλο της συνεχιζόμενης διαμονής τους, Jonas Brothers: Live in Vegas, στο Dolby Live στο Park MGM.

🗓️ 14 Feb 2023

Related Articles