Οι Jonas Brothers αποχαιρετήσαν το 2022 με ένα βίντεο γεμάτο μνήμη

Οι Jonas Brothers κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη Δευτέρα (26 Δεκεμβρίου) για να κλείσουν το 2022 με μια αναδρομή σε όλα όσα πέτυχαν φέτος. «Και με αυτό η σεζόν 2022 φτάνει στο τέλος της», έγραψε το συγκρότημα σε ένα βίντεο που δείχνει μια γρήγορη συλλογή αναμνήσεων, συμπεριλαμβανομένης της παράστασης του ημιχρόνου στον αγώνα των Ευχαριστιών μεταξύ των New York Giants και του Dallas Cowboys, την εμφάνισή τους στο Global Citizen. Φεστιβάλ τον Σεπτέμβριο, μια ματιά στα παρασκήνια του Τζο που γυρίζει τη διαφήμιση του Tanqueray με θέμα το Μπρίτζερτον και πολλά άλλα. (Η Shakira και η Liza Koshy κάνουν επίσης εμφανίσεις που αναβοσβήνουν και θα σας λείψουν σε ένα κλιπ που τράβηξε ο Nick στα γυρίσματα του Dancing With Myself του NBC.)

Ωστόσο, προβλέπουν επίσης μια γεμάτη χρονιά μπροστά τους, σε μια λεζάντα στη δημοσίευση τους έγραψαν: «Ήδη ανυπομονούμε να δούμε την ανακεφαλαίωση του 2023! Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη σας φέτος. Ανυπομονούμε να δημιουργήσω πολλές νέες αναμνήσεις μαζί σας όλο τον επόμενο χρόνο!!”

Μετά την έναρξη της νέας χρονιάς, οι JoBros πρόκειται να ξεκινήσουν ζωντανά τη λίστα αναπαραγωγής Playoff της AT&T! Σειρά συναυλιών στις 7 Ιανουαρίου ενόψει των πλέι οφ ποδοσφαίρου κολεγίων του 2023. Στη συνέχεια, τον Φεβρουάριο, θα επιστρέψουν στο Λας Βέγκας για άλλες τρεις ημερομηνίες της συνεχιζόμενης διαμονής τους στο Dolby Live στο Park MGM το Σαββατοκύριακο του President’s Day.

Και ενώ δεν έχουν ακόμη κοινοποιήσει επίσημες λεπτομέρειες όπως τίτλο ή ημερομηνία κυκλοφορίας, ο Joe, ο Nick και ο Kevin Jonas υπαινίχθηκαν επανειλημμένα κατά τη διάρκεια του 2022 ότι επί του παρόντος εργάζονται σε μια πλήρη συνέχεια του Happiness Begins του 2019, το οποίο θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή του χρόνου.

🗓️ 02 Jan 2023

Related Articles