Οι Jonas Brothers αναπολούν στιγμές στο νέο τους τραγούδι «Waffle House»

Jonas-Brothers-credit-Pamela-Littky-15624487516

Οι Jonas Brothers αναπολούν τις στιγμές τους στο «Waffle House» ως νεανικό συγκρότημα. Την Παρασκευή, το αδερφικό τρίο κυκλοφόρησε ένα νέο σινγκλ με τίτλο “Waffle House”, με τίτλο από την αλυσίδα εστιατορίου που σύχναζαν τα πρώτα τους χρόνια ως μουσικοί για να συζητήσουν σχέδια καριέρας.

«Μεγαλώνοντας, πηγαίναμε στο Waffle House μετά από συναυλίες, και έγινε το καταφύγιό μας», είπαν ο Joe, ο Nick και ο Kevin σε ένα δελτίο τύπου. «Ήταν το μέρος που ονειρευόμασταν ιδέες, το μέρος όπου δουλέψαμε μαζί τα προβλήματά μας και το μέρος όπου συνειδητοποιήσαμε ότι μπορούσαμε να βρούμε το δρόμο μας για οτιδήποτε, αρκεί να είμαστε μαζί».

Το τραγούδι, που έκανε το ντεμπούτο του κατά τη διάρκεια της πρόσφατης διαμονής των Jonas Brothers για πέντε νύχτες στο Μπρόντγουεϊ, περιλαμβάνει στίχους σχετικά με τις «βαθιές συνομιλίες στο Waffle House» μεταξύ τους και τη «ξεροκέφαλη μητέρα και τον αποφασιστικό πατέρα τους», γνωστός και ως Kevin Sr. και Denise.

«Το «Waffle House» γεννήθηκε από μια απλή αλλά δυνατή ιδέα: Όταν κάθεσαι με τους ανθρώπους που έχουν τη μεγαλύτερη σημασία, όλα είναι πιθανά», συνέχισε η δήλωση του συγκροτήματος για το τραγούδι. «Αυτό το τραγούδι δεν είναι για ένα εστιατόριο, είναι για να συναντιέσαι με τους ανθρώπους που αγαπάς και να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα».

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, οι Jonas Brothers ανακοίνωσαν μια παράσταση για μία μόνο νύχτα στο Yankee Stadium της Νέας Υόρκης στις 12 Αυγούστου, με εισιτήρια να πωλούνται στις 14 Απριλίου. Κατά τη διάρκεια της παράστασης, θα ερμηνεύσουν κομμάτια από πέντε άλμπουμ, συμπεριλαμβανομένου του επερχόμενου δίσκου τους, «The Album» , που θα κυκλοφορήσει στις 12 Μαΐου.

Το άλμπουμ θα περιλαμβάνει το “Waffle House” και το προηγούμενο single του συγκροτήματος, “Wings”. Σε μια συνέντευξη του Μαρτίου στο TODAY, οι Jonas Brothers ανάφεραν ότι αυτό το άλμπουμ αντικατοπτρίζει το πού βρίσκονται ως καλλιτέχνες σήμερα.

«Νομίζω ότι αυτό κάνει καλή δουλειά στο να ενσαρκώνει το πού είμαστε ως πατέρες, εκεί που είμαστε ως σύζυγοι και εκεί που είμαστε απλά αδέρφια», δήλωσε ο Νικ. «Αποφασίσαμε να πούμε απλώς, αν πρόκειται να ακούσετε κάποιο από τα άλμπουμ μας, πιστεύουμε ότι αυτό είναι το άλμπουμ που πρέπει να ακούσετε».

Ο Kevin πρόσθεσε ότι το The Album δείχνει πώς τα αδέρφια έχουν βρει την τέλεια ισορροπία με τη μουσική τους, συμπεριλαμβανομένου του να αφήνουν τον εαυτό τους να διασκεδάσει περισσότερο. «Πιστεύω ότι ασκήσαμε μεγάλη πίεση στους εαυτούς μας όταν ήμασταν νεότεροι για να τα πάμε καλά», είπε ο Kevin. «Νομίζω ότι τώρα κάνουμε ό,τι πρέπει να κάνουμε για να διασκεδάσουμε και να συνεχίσουμε να φτιάχνουμε μουσική που αγαπάμε, και νομίζω ότι αυτός είναι ο λόγος που λειτουργεί».

Αυτή την εβδομάδα, οι Jonas Brothers θα εμφανιστούν στο The Tonight Show με τον Jimmy Fallon και θα παίξουν ως μουσικοί καλεσμένοι στο Saturday Night Live.

🗓️ 10 Apr 2023

Related Articles