Οι J Balvin και Bad Bunny έσπασαν το ρεκόρ στο Billion Views Club στο YouTube

Bad-Bunny-and-J-Balvin-coachella-2019-billboard-1548

Ο J Balvin και ο Bad Bunny έκλεισαν την 13η καταχώριση βίντεο στο Billion Views Club του YouTube, όπως ανακοίνωσε η πλατφόρμα την Τετάρτη (17 Μαΐου).

Τα δύο αστέρια έχουν ισοφαρίσει πλέον το ρεκόρ που κατείχε ο Ozuna. Και οι τρεις ηθοποιοί reggaeton έχουν γίνει οι καλλιτέχνες με τις περισσότερες συμμετοχές στο Billion Views Club ως κύριοι, επιλεγμένος καλλιτέχνες.

Ο Balvin και ο Bunny πέτυχαν το ορόσημο με τη συλλογική τους προσπάθεια το 2017 “Si Tu Novio Te Deja Sola (If Your Boyfriend Leaves You Alone),” ένα τροπικό, groovy, trap fusion με αναιδείς στίχους που έβαλε το Bad Bunny στο ραντάρ. Το ζωντανό μουσικό βίντεο, που γυρίστηκε στα μαγευτικά τοπία του Πουέρτο Ρίκο, ανέβηκε στο YouTube στις 3 Μαρτίου 2017.

Το 2022, ο J Balvin ανέκτησε το στέμμα του μετά την είσοδο στο κλαμπ με το βίντεο «Ritmo (Bad Boys for Life)» με τη βοήθεια των Black Eyed Peas. Έσπασε τη σχέση που είχε με τον Τζάστιν Μπίμπερ, ο οποίος αυτή τη στιγμή έχει 11 τίτλους με περισσότερες από ένα δισεκατομμύριο προβολές.

Ωστόσο, νωρίτερα φέτος, ο Ozuna κατέκτησε το στέμμα σημειώνοντας δύο νέες συμμετοχές με τα “Síguelo Bailando” και “Diles”. Το τελευταίο – μια συνεργασία με τους Bunny, Farruko, Árcangel και Ñengo Flow, έγινε επίσης η 12η είσοδος του Bad Bunny στο Billion Views Club.

Το επόμενο βίντεο του Ozuna που θα φτάσει το ένα δισεκατομμύριο προβολές θα είναι πιθανότατα το “El Farsante” (977 εκατομμύρια προβολές την ώρα του Τύπου). Ο επόμενος υποψήφιος του Balvin είναι το “Say My Name” με τον David Guetta και την Bebe Rexha (982 εκατομμύρια προβολές). Το επόμενο πιθανό κλιπ του Bad Bunny για να φτάσει στο ορόσημο των θεατών είναι το χαρακτηριστικό του στο “Bailame Remix” των Nacho και Yandel (975 εκατομμύρια προβολές).

Με τη νέα είσοδο στο Billion Views Club, ο Balvin βρίσκεται τώρα στο Νο. 37 του Παγκόσμιου Κορυφαίου Καλλιτέχνη του YouTube, ενώ ο Bad Bunny βρίσκεται στο Νο. 6.

🗓️ 18 May 2023

Related Articles