Οι Gossip επιστρέφουν με το νέο single «Crazy Again»

Το “Crazy Again” είναι ένα ποπ τραγούδι που “μιλά για το να είσαι αληθινά ερωτευμένος και να νιώθεις ασφάλεια”, όπως δήλωσε η frontwoman, Beth Ditto, και περιμένει την επανένωση με τον διάσημο παραγωγό Rick Rubin, ο οποίος διηύθυνε το επιτυχημένο άλμπουμ του 2009 “Music For Men.”

Με την παρακίνηση του Rubin, το συγκρότημα άρχισε να ηχογραφεί το νέο άλμπουμ, “Real Power”, το 2019, μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας για τη δέκατη επέτειο του “Music For Men”. Ηχογραφήθηκε στο στούντιο του Rubin στο Kauai, η διαδικασία ηχογράφησης διακόπηκε προσωρινά λόγω της πανδημίας και συνεχίστηκε όταν άρθηκαν οι περιορισμοί. Το αποτέλεσμα είναι μια γιορτή που αποτελείται από 11 κομμάτια που αποτυπώνουν την ισχυρή δύναμη της μουσικής, τη χαρά της δημιουργικής έκφρασης και τη δύναμη της επιλεγμένης οικογένειας απέναντι σε συλλογικά και προσωπικά τραύματα.

Το «Real Power» προαναγγέλλει μια νέα ωριμότητα: «Όταν ξεκινήσαμε, πολλά από τα κουτσομπολιά αφορούσαν τη φυγή, ήταν ένα επαναλαμβανόμενο θέμα στη μουσική», δηλώνει η Beth Ditto. «Επιβιώσαμε. Ξεκινήσαμε από το μηδέν και τα καταφέραμε από εκεί. Και το να είσαι εδώ 20 χρόνια μετά και να συνεχίζεις να φτιάχνεις μουσική είναι απλά απίστευτο».

🗓️ 28 Nov 2023

Related Articles