Οι Gorillaz συνεργάζονται με τον Adeleye Omotayo στο νέο τραγούδι "Silent Running"

gorillaz-1561310734-1068x679-1

Οι Gorillaz μοιράστηκαν ακόμα ένα single από το επερχόμενο τους άλμπουμ, “Silent Running” με την συμμετοχή του Adeleye Omotayo.


Το «Silent Running» θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο νέο άλμπουμ τους συγκροτήματος με τίτλο «Cracker Island» όπου είναι και το πρώτο τραγούδι που ετοίμασαν οι Gorillaz μαζί με τον Greg Kurstin το περασμένο έτος στο στούντιο του στο Λος Άντζελες.


Μέχρι στιγμής, το άλμπουμ έχει προεπισκόπηση των κομματιών «Baby Queen», «New Gold» (με τους Tame Impala και Bootie Brown), «Possession Island» (με τον Beck) και «Skinny Ape».

Για το “Silent Running”, στο οποίο εμφανίζεται το μακροχρόνιο μέλος του συγκροτήματος των Gorillaz, ο Omotayo, ο οποίος χαρακτηρίζει από αυτό που ο Damon Albarn περιγράφει ως: “αυτή τη συναρπαστική ονειρική κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι όταν απλώς ακολουθείς κάποια σειρά σκέψεων”.


Ο frontman των Gorillaz 2D πρόσθεσε για το τραγούδι: «Μερικές φορές χάνομαι για τα καλά και καταλήγω σε λάθος μέρος, αλλά μετά αποδεικνύεται ότι εκεί έπρεπε να πάω ούτως ή άλλως».
Το Silent Running θα αποκτήσει ένα επικό μουσικό βίντεο σε σκηνοθεσία του καλλιτέχνη και συν δημιουργού των Gorillaz, Jamie Hewlett και του υποψήφιου για Emmy σκηνοθέτη των Nexus Studio, Fx Goby, που θα είναι σύντομα διαθέσιμο στις οθόνες σας.


Τον περασμένο μήνα, ο Gorillaz ανέλαβε την Times Square της Νέας Υόρκης και το Piccadilly Circus του Λονδίνου για δύο παραστάσεις επαυξημένης πραγματικότητας (AR) για τον εορτασμό του νέου τους σινγκλ «Skinny Ape».


Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου, τα σόου θα επιτρέψουν στους θαυμαστές να συγκεντρωθούν για να δουν τον Gorillaz «να παίζουν στην πραγματική ζωή καθώς οι Murdoc, 2D, Noodle και Russel κυριολεκτικά υψώνονται πάνω τους, παίζοντας ανάμεσα σε δύο από τους πιο εμβληματικούς ορίζοντες του κόσμου». Οι παραστάσεις χρησιμοποίησαν το ARCore Geospatial API της Google, το οποίο χρησιμοποιεί το Google Street View για τη δημιουργία περιεχομένου AR σε 86 διαφορετικές χώρες.


Το «Cracker Island» είναι το 8ο άλμπουμ των Gorillaz και θα κυκλοφορήσει από την Parlophone/Warner Music στις 24 Φεβρουαρίου.

🗓️ 31 Jan 2023

Related Articles