Οι Forester επιστρέφουν με νέο single και μουσικό βίντεο «All I Need»

forester-header-8769a622b5

Μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ τους την άνοιξη του 2022, «Watercolor», το indie ηλεκτρονικό ντουέτο με έδρα το Λος Άντζελες, οι Forester (γνωστοί και ως David Parris και Xander Carlson) επιστρέφουν με το νέο σινγκλ «All I Need» από την Kygo’s Palm Tree Records.

Το “All I Need” παίρνει μια απότομη στροφή από τις προηγούμενες εκδόσεις που μας έχουν συνηθήσει οι Forester, φέρνοντας μια δόση φιλτραρισμένου house και ένα ακαταμάχητο δείγμα chorus με την υπογραφή μιας βιολογικής ηλεκτρονικής παραγωγής που δημιούργησε το ντουέτου.

Το συνοδευτικό μουσικό βίντεο δείχνει το ντουέτο να παίζει μουσική σε μια πανέμορφη παραλία και καθώς το φως της ημέρας μετατρέπεται σε ένα γραφικό ηλιοβασίλεμα, το βίντεο ακολουθεί ένα ζευγάρι σε ένα τρελό και παθιασμένο χορευτικό πάρτι στην άμμο, όπως αντηχούν οι στίχοι του τραγουδιού «You Are All I Need».

«Το «All I Need» είναι μια ωδή σε αυτούς που περνάνε δύσκολα. Η ζωή στο δρόμο έχει γεμίσει με σκαμπανεβάσματα για εμάς, κάνοντας τον ρόλο των ανθρώπων που αγαπάμε και εμπιστευόμαστε στη ζωή μας ακόμα πιο σημαντικό. Όλοι έχουν αυτούς τους ανθρώπους στην ζωή τους και φτιάχνοντας αυτό το τραγούδι θέλαμε να τους δείξουμε λίγη εκτίμηση. Παρατηρήσαμε επίσης, ότι δημιουργήσαμε μια απίστευτη σχέση με τον κόσμο όταν παίζουμε ζωντανά μερικά από τα πιο αισιόδοξα τραγούδια μας. Θέλαμε να πάρουμε αυτή την ενέργεια από το κοινό και να την επαναλάβουμε στο στούντιο. Έχει γίνει ήδη αγαπημένο για όσους το έχουν ακούσει ζωντανά και είμαστε ενθουσιασμένοι που το μοιραζόμαστε με όλους τους θαυμαστές μας». – Forester

🗓️ 05 Oct 2022

Related Articles