Οι Foo Fighters ερμήνευσαν μαζί με τη H.E.R. στο «SNL»

Οι Foo Fighters εντάχθηκαν στο Saturday Night Live για ένατη φορά, ερμηνεύοντας τραγούδια από το τελευταίο τους άλμπουμ.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της 28ης Οκτωβρίου, με παρουσιαστή τον κωμικό Nate Bargatze, το συγκρότημα με τον Dave Grohl άνοιξε με το σκληρό ροκ “Rescued”, ακολουθούμενο από το συναισθηματικό κομμάτι “The Glass”, με τη βοήθεια της H.E.R. στα φωνητικά και στην κιθάρα. Και τα δύο κομμάτια είναι από το 11ο άλμπουμ των Foo Fighters, But Here We Are.

Το νέο άλμπουμ στέφθηκε Top Alternative Albums και Top Hard Rock Albums κατά την κυκλοφορία του τον Ιούνιο, ενώ το βασικό σινγκλ του LP “Rescued” διοικεί τα Hot Hard Rock Songs.

Πριν από την πρώτη παράσταση των Foos, η ομάδα παρουσιάστηκε από τον θρυλικό ηθοποιό Christopher Walken. Ο Grohl δάνεισε επίσης τις δεξιότητές του στην κωμωδία κατά τη διάρκεια της παράστασης, εμφανιζόμενος σε σκετς για μια έγκυο γυναίκα σε ένα αεροπλάνο που αναζητούσε έναν γιατρό και ένα προηχογραφημένο μουσικό σκετς για ένα τρίο της κάντρι που τραγουδούσε για τη λίμνη.

Σε ένα σύντομο promo κλιπ, τα παιδιά αγκάλιασαν επίσης το πνεύμα του Halloween ντυμένοι ως χαρακτήρες της κλασικής ταινίας The Wizard of Oz, με τον Grohl να αναλαμβάνει τον ρόλο της Dorothy.

Οι Foo Fighters εμφανίστηκαν για τελευταία φορά στο SNL τον Νοέμβριο του 2020 κατά τη διάρκεια ενός μετεκλογικού επεισοδίου με παρουσιαστή τον κωμικό Dave Chappelle. Το συγκρότημα ετοιμάζεται αυτήν τη στιγμή για την περιοδεία του Everything or Nothing at All, η οποία έχει προγραμματιστεί να επισκεφθεί 10 στάδια των ΗΠΑ το καλοκαίρι του 2024. Τα ανοιχτά σε επιλεγμένες ημερομηνίες περιλαμβάνουν τους Pretenders, the Hives, Mammoth WVH, Alex G, Amyl and the Sniffers και L7.

https://youtu.be/xMHEBSnoX4A
https://youtu.be/oON5LswFU9A
🗓️ 31 Oct 2023

Related Articles