Οι Florence + The Machine διασκευάζουν το ‘Just A Girl’ των No Doubt

florenceandthemachine-GettyImages-1131501303

Οι Florence + The Machine αναμένεται να κυκλοφορήσουν μία νέα διασκευή του «Just A Girl» των No Doubt για τη δεύτερη σεζόν της σειράς «Yellowjackets». Η Florence Welch ανακοίνωσε την είδηση δημοσιεύοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα σύντομο βίντεο όπου εμφανίζεται στα παρασκήνια μίας συναυλίας να ψάχνει ανάμεσα στα ρούχα της περιοδείας της.

Στη συνέχεια, η Florence Welch βρισκεί Υellowjacket μπουφάν το παίρνει και φορά πάνω από το φόρεμά της και γυρίζει προς την κάμερα. «Είμαι τόσο χαρούμενη που με επέλεξαν για την ομάδα φέτος», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο, στο οποίο ακούγεται μία οργιώδης εκτέλεση του single «Just A Girl» των No Doubt από τους Florence + The Machine.

Οι «Yellowjackets» απάντησαν από τον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram, αναφέροντας: «Κάνουμε μία φοβερή ομάδα». Το «Just A Girl» συμπεριλήφθηκε στο τρίτο άλμπουμ των No Doubt με τίτλο «Tragic Kingdom», που κυκλοφόρησε το 1995. Στο δυναμικό τραγούδι, η Gwen Stefani τραγουδά για το πώς οι νεαρές γυναίκες της δεκαετίας του ’90 αντιμετωπίζονταν διαφορετικά σε σχέση με τους άνδρες. Στην επίσημη σύνοψη, το «Yellowjackets» περιγράφεται ως μία «επική ιστορία επιβίωσης, ψυχολογικού θρίλερ και ενηλικίωσης».

Το «Yellowjackets» είναι το έπος μίας ομάδας εξαιρετικά ταλαντούχων ποδοσφαιριστριών λυκείου που γίνονται οι (άτυχες) επιζώσες ενός αεροπορικού δυστυχήματος στα βάθη της άγριας φύσης στα μέσα της δεκαετίας του 1990.

Η σειρά καταγράφει το «χρονικό της καθοδικής πορείας τους από μία περίπλοκη αλλά ακμάζουσα ομάδα σε μια άγρια φυλή, ενώ παράλληλα παρακολουθεί τις ζωές που προσπαθούν να ξαναφτιάξουν σχεδόν 25 χρόνια αργότερα, αποδεικνύοντας ότι το παρελθόν δεν είναι ποτέ πραγματικά παρελθόν και ότι αυτό που ξεκίνησε στην άγρια φύση δεν έχει τελειώσει ποτέ».

Η δεύτερη σεζόν του «Yellowjackets» θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαρτίου στο Showtime. Στους νέους ρόλους της σειράς περιλαμβάνεται ο ερασιτέχνης ερευνητής Walter, τον οποίο υποδύεται ο Elijah Wood.

🗓️ 10 Mar 2023

Related Articles