Οι φανέλες της FC Barcelona σπονσάρουν το λογότυπο του «Motomami» της Rosalía για τον αγώνα El Clásico

02-fcb-rosalia-billboard-1548

Για να γιορτάσουμε την επέτειο ενός έτους από το Motomami της Rosalía, το λογότυπο του βραβευμένου με Grammy άλμπουμ θα βρίσκεται στις φανέλες της FC Barcelona για τον αγώνα της El Clásico εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Ισπανή σούπερ σταρ γίνεται ο πρώτος καλλιτέχνης που εμφανίζεται τόσο στις ανδρικές όσο και στις γυναικείες ομάδες εντός έδρας, ως μέρος της συνεργασίας της Βαρκελώνης με το Spotify. Η φανέλα περιορισμένης έκδοσης με το λογότυπο Motomami θα είναι επίσης διαθέσιμη για αγορά στους θαυμαστές.

Η Rosalía ακολουθεί τον Drake ο οποίος, τον Οκτώβριο, έβαλε το λογότυπό του με το σήμα OVO στο μπροστινό μέρος στις φανέλες της FC Barcelona για τον αγώνα, αφού έγινε ο πρώτος καλλιτέχνης που ξεπέρασε τα 50 δισεκατομμύρια ροές στο Spotify.

«Είναι τιμή μας που παραχωρούμε τον χώρο μας στη φανέλα της FC Barcelona για να γιορτάσουμε τη Rosalía – την πιο ζωντανή Ισπανίδα καλλιτέχνιδα στο Spotify το 2022», δήλωσε ο Marc Hazan, αντιπρόεδρος συνεργασιών, Spotify σε μια δήλωση. «Είναι μια ευκαιρία να συνεχίσουμε τον εορτασμό της μοναδικής συνεργασίας μας με την FC Barcelona και να συνεχίσουμε να φέρνουμε τους κόσμους του ποδοσφαίρου και της μουσικής μαζί».

Το 2022, η Rosalía ήταν η Ισπανίδα καλλιτέχνης με τις περισσότερες ροές στον κόσμο στο Spotify, με τις ροές των κομματιών της να αυξάνονται κατά περισσότερο από 110% από έτος σε έτος, και ήταν επίσης η γυναίκα καλλιτέχνης με τις περισσότερες ροές στη Βαρκελώνη, σύμφωνα με την εταιρεία.

Ο Juli Guiu, αντιπρόεδρος μάρκετινγκ, FC Barcelona, ​​πρόσθεσε: «Το να βλέπουμε έναν τόσο διάσημο καλλιτέχνη όπως η Rosalía στη φανέλα της αγαπημένης Barça είναι μια υπέροχη έκπληξη για τους οπαδούς μας σε όλο τον κόσμο. Η μουσική και το ποδόσφαιρο σχηματίζουν μια ειδική συνεργασία με ένα μακρύ μέλλον μπροστά τους και είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσθέσουμε άλλο ένα κεφάλαιο στην ιστορία μαζί με την πιο δημοφιλή πλατφόρμα ροής μουσικής στον κόσμο, το Spotify.”

Ο αγώνας El Clásico της Μπαρτσελόνα θα διεξαχθεί στις 19 Μαρτίου. Η γυναικεία ομάδα θα φορέσει επίσης τις φανέλες Motomami στις 25 Μαρτίου. Οι παίκτες και των δύο ομάδων θα επιμεληθούν επίσης τις λίστες αναπαραγωγής του El Clásico Matchday με τα κορυφαία τραγούδια για να παρακινήσουν τους παίκτες να προετοιμαστούν για τους αγώνες, οι οποίοι, φυσικά, θα περιλαμβάνουν τα αγαπημένα τους τραγούδια της Rosalía.

Το Motomami της Rosalía έφτασε στο Νο. 3 στο chart του Billboard Top Latin Albums. Κέρδισε το Latin Grammy για το άλμπουμ της χρονιάς. Πιο πρόσφατα, η Rosalía επιβεβαίωσε ένα κοινό έργο τριών τραγουδιών με τον Rauw Alejandro με τίτλο RR, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου.

🗓️ 16 Mar 2023

Related Articles