Οι Disclosure αποκάλυψαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου τους άλμπουμ

Disclosure-press-credit-Rafski-Wojnowski-2023-billboard-1548

Την Τετάρτη (12 Ιουλίου), οι αδερφοί Lawrence ανακοίνωσαν ότι ένα νέο άλμπουμ, το Alchemy, θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη Παρασκευή. Το LP 11 κομματιών είναι το πρώτο τους μετά το Energy του 2020 και το πρώτο τους που πέφτει μετά την αποχώρησή του από την Capitol Records. Το Alchemy θα κυκλοφορήσει μέσω της Apollo Recordings των αδελφών, σε συνεργασία με την AWAL, την ανεξάρτητη υπηρεσία διανομής που εξαγοράστηκε από τη Sony.

«Αυτός ο δίσκος είναι μια γιορτή που αισθανόμαστε απελευθερωμένοι αυτή τη στιγμή», λέει ο Guy Lawrence σε ένα δελτίο τύπου. «Δεν έχουμε πλέον υπογράψει σε μια μεγάλη δισκογραφική. Δεν πρόκειται να περιοδεύσουμε αυτόν τον δίσκο. Μπορούμε να κάνουμε ό,τι μας αρέσει και να είμαστε εξαιρετικά δημιουργικοί».

Μια δήλωση για το άλμπουμ αποκαλύπτει επίσης ότι «Το Alchemy γράφτηκε ενώ το βρετανικό δίδυμο ήταν σε δύο πολύ διαφορετικά σημεία της ζωής τους. Από τη μια πλευρά, ο Guy παντρεύτηκε πρόσφατα και εγκαταστάθηκε σε ένα νέο σπίτι στο Laurel Canyon στο Λος Άντζελες. Από την άλλη, ο Χάουαρντ ήταν κουρασμένος από την απογοήτευση και εξαντλημένος από μια περιοδεία 150 ημερομηνιών».

«Υπήρχε αυτός ο συνδυασμός βαθιάς θλίψης και θλίψης, αλλά και βαθύ θαυμασμού και εκτίμησης», λέει ο Howard Λόρενς για αυτήν την περίοδο. «Ας μετατρέψουμε αυτό το φρικτό συναίσθημα σε κάτι όμορφο. Η όλη ιδέα ήταν να διοχετευθεί ο πόνος στην ομορφιά – η οποία, εκ των υστέρων, είναι πάντα ο στόχος».

Το Alchemy δεν θα ενσωματώσει κανένα χαρακτηριστικό ή δείγμα, αντ’ αυτού υπόσχεται μια προσέγγιση “επιστροφή στα βασικά” και συγχώνευση παραγωγής ζούγκλας, διαλείμματα, “τρανς-όπως supersaw synth riffs” και κομμάτια κλαμπ. Παράλληλα με την κυκλοφορία του LP, οι Disclosure θα φιλοξενήσουν ένα πάρτι κυκλοφορίας του νέο τους άλμπουμ στο Λονδίνο σήμερα Πέμπτη 13 Ιουλίου και αύριο Παρασκευή 14 Ιουλίου.

Αυτή η ανακοίνωση έρχεται μετά τα 10 χρόνια από το ντεμπούτο άλμπουμ-ορόσημο των Disclosure, Settle, που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2013 και ψηφίστηκε ως το Νο. 1 άλμπουμ EDM της δεκαετίας από το Billboard. Το LP τιμήθηκε με μια πολυτελή επετειακή έκδοση που αναμένεται τον Αύγουστο.

🗓️ 13 Jul 2023

Related Articles