Οι Daft Punk μοιράζονται το ακυκλοφόρητο τραγούδι «GLBTM(Studio Outtakes)»

Daft-Punk-15624569861

Μετά την κυκλοφορία του «The Writing of Fragments of Time» τον περασμένο Μάρτιο, οι Daft Punk αποκαλύπτουν το νέο τραγούδι «GLBTM (Studio Outtakes)». Πρόκειται για άλλο ένα νέο δείγμα από την επετειακή έκδοση για τα δέκα χρόνια του εμβληματικού τελευταίου άλμπουμ τους «Random Access Memories», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 12 Μαΐου.

Για την επετειακή έκδοση «Random Access Memories 10th Anniversary Edition», οι Daft Punk άνοιξαν το αρχείο τους και μας προσφέρουν 35 λεπτά ακυκλοφόρητου υλικού μέσα από 9 κομμάτια. Το «GLBTM (Studio Outtakes)» είναι μία πρώιμη demo εκδοχή του τραγουδιού που κατέληξε να γίνει το «Give Life Back To Music» πριν προστεθεί επιπλέον παραγωγή στο κομμάτι.

Αυτό το κομμάτι δίνει στους ακροατές μία ματιά στην εξέλιξη του τραγουδιού και υπογραμμίζει τη σημασία όλων των στοιχείων που χρησιμοποιήθηκαν για την επίτευξη του τελικού αποτελέσματος. Η ηχογράφηση με άλλους μουσικούς ήταν ο κύριος στόχος των Daft Punk για το άλμπουμ. Οι ακροατές μπορούν να νιώσουν τη ζωή, την ενέργεια και τη χαρά των ανθρώπων που παίζουν μουσική στο στούντιο.

Το «GLBTM (Studio Outtakes)» προσφέρει μία εσωτερική εικόνα του τρόπου με τον οποίο ο πειραματισμός αποτελεί μέρος της παραγωγής των Daft Punk. Αυτά τα outtakes μπορούν επίσης να θεωρηθούν ως έρευνα – καθώς το κοινό ακούει πολλές εμπνεύσεις και κατευθύνσεις για τις άλλες μορφές που θα μπορούσε να έχει πάρει το τραγούδι, πριν οι Daft Punk το ολοκληρώσουν και τελικά γίνει το «Give Life Back To Music» πριν από δέκα χρόνια.

Το «Random Access Memories 10th Anniversary Edition» θα κυκλοφορήσει στις 12 Μαΐου σε 2 CD, 3 LP και ψηφιακά. Επιπλέον, το αρχικό άλμπουμ του «Random Access Memories» θα είναι διαθέσιμο σε ήχο Atmos για πρώτη φορά.

🗓️ 27 Apr 2023

Related Articles