Οι Coldplay βρίσκονται στην διαδικασία ολοκλήρωσης για το επόμενο άλμπουμ τους «Moon Music»

coldplay-oct-2022-Buenos-Aires-billboard-1548

Ο τραγουδιστής Chris Martin αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο Toronto’s City News ότι το γκρουπ πλησιάζει στην ολοκλήρωση της συνέχειας του άλμπουμ του 2021, Music of the Spheres.
«Ολοκληρώνουμε ένα άλμπουμ που ονομάζεται «Moon Music», δήλωσε ο Μάρτιν στην έξοδο, «που είναι ο δεύτερος τόμος του Music Of The Spheres, αλλά δεν θα κυκλοφορήσει ακόμα». Και ενώ η αναμονή αυξάνεται, ο Μάρτιν πρόσθεσε ότι οι Coldplay «ίσως» να αρχίσουν να παίζουν κάποια από τα τραγούδια ζωντανά «κάποια στιγμή φέτος».


Ο Μάρτιν δεν αποκάλυψε αν στο 10ο στούντιο άλμπουμ τους θα συμμετέχουν και άλλοι καλλιτέχνες, αλλά με τον κλασικό αυτοκαταφρονητικό τρόπο του, όταν η δημοσιογράφος πρότεινε να καθίσει με χαρά στο ξυλόφωνο, να παίξει τις τρεις συγχορδίες κιθάρας που γνωρίζει ή να προσθέσει τρομερά δευτερεύοντα φωνητικά αν χρειαστεί. , αστειεύτηκε ότι αυτή ακριβώς ήταν το πρόβλημα. «You’re going to make us look bad,», πρόσθεσε ο Μάρτιν.


«Αυτό είναι το πρόβλημα… είχαμε μερικούς καταπληκτικούς καλλιτέχνες στα άλμπουμ μας πρόσφατα όσο και στις περιοδείες μας. Είναι και μια στιγμή που συνειδητοποιείς, «Ω, αυτό το άτομο είναι πολύ πιο ταλαντούχο από ότι πίστευα», γέλασε ο Μάρτιν, δείχνοντας την έναρξη της περιοδείας Spheres H.E.R. ως «πρωταρχικό παράδειγμα» κάποιου που βρίσκεται απλώς σε «διαφορετικό επίπεδο ταλέντου». Στο Spheres συμμετείχαν οι καλεσμένοι Selena Gomez (στο “Let Somebody Go”), We Are King και Jacob Collier (“Human Heart”) και BTS στο Billboard Hot 100 No. 1 “My Universe” με το BTS.


Μετά την έναρξη της περιοδείας Spheres στις 18 Μαρτίου 2022 στην Κόστα Ρίκα, οι Coldplay πρόσθεσαν μια σειρά νέων ημερομηνιών στη Βόρεια Αμερική αργότερα αυτό το έτος, που προγραμματίζεται να ξεκινήσουν στο Lumen Field του Σιάτλ στις 20 Σεπτεμβρίου και να τελειώσουν την 1η Οκτωβρίου στο Rose Μπολ στην Πασαντένα, Καλιφόρνια. Το συγκρότημα θα είναι επίσης οι μουσικοί καλεσμένοι στο επεισόδιο αυτού του Σαββατοκύριακου (4 Φεβρουαρίου) του Saturday Night Live με παρουσιαστή για πρώτη φορά τον Pedro Pascal.

🗓️ 02 Feb 2023

Related Articles