Οι Chromeo ανακοίνωσαν νέο άλμπουμ και κυκλοφόρησαν το βίντεο κλιπ για το νέο τραγούδι «Personal Effects»

Οι Chromeo ανακοίνωσαν το επόμενο LP τους, το Adult Contemporary. Το οποίο κυκλοφορεί την Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024, μέσω της BMG. Ο David “Dave 1” Macklovitch και ο Patrick “P-Thugg” Gemayel μοιράστηκαν επίσης ένα νέο τραγούδι από το άλμπουμ, “Personal Effects”, το οποίο συνοδεύεται από ένα βίντεο με θέμα P.I. σε σκηνοθεσία Spencer Ford, ο οποίος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τους Troye Sivan και Brockhampton.

Το «Personal Effects» εμπνεύστηκε από ένα συνηθισμένο σχόλιο μιας αεροσυνοδού (“Παρακαλώ μην ξεχνάτε τα προσωπικά σας εφέ”) που έκανε τον Dave 1 ως τέλειος τίτλος τραγουδιού για τους Chromeo, είπε σε μια δήλωση. Πρόσθεσε, «Το Adult Contemporary είναι ένας διαλογισμός για τις σύγχρονες, ώριμες σχέσεις, που σημαίνει: Αν πρέπει να τραγουδήσουμε για τα σίδερα για μπούκλες, ας είναι».

Φέτος, οι Chromeo κυκλοφόρησαν ένα άλμπουμ με τους A-Trak και Ric Wilson, Clusterfunk. Το δίδυμο αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε περιοδεία στη Βόρεια Αμερική και θα κατευθυνθεί στην Αυστραλία για τρεις συναυλίες στα τέλη Οκτωβρίου.

Δείτε τη λίστα κομματιών του «Adult Contemporary» πιο κάτω:

01 (I Don’t Need A) New Girl

02 Got It Good

03 Lost and Found

04 BTS

05 Replacements (Extended Version) [ft. La Roux]

06 Lonesome Nights

07 Personal Effects

08 She Knows It (Personal Effects, Pt. 2)

09 Ballad of the Insomniacs

10 Coda

11 Words With You

12 A Cut Above

13 Friendsnlovers

14 Two of Us (Friendsnlovers, Pt. 2)

15 Replacements [ft. La Roux]

🗓️ 05 Oct 2023

Related Articles