Οι BTS ανακοινώνουν το νέο single «Take Two»

Οι BTS επιστρέφουν. Για τον εορτασμό της 10ης επετείου τους, οι σούπερ σταρ της K-pop θα κυκλοφορήσουν το “Take Two”, ένα νέο ψηφιακό σινγκλ, στις 9 Ιουνίου.

Ο τίτλος του “Take Two” είναι ένα νεύμα στους BTS που προχωρούν στο “δεύτερο τους κεφάλαιο”, αναφέρεται σε μια δήλωση από τους αντιπροσώπους τους στο HYBE και λέγεται ότι είναι μια “ωδή στους θαυμαστές τους” – ARMY.

Η Bandmate SUGA συμμετείχε στην παραγωγή της νέας ηχογράφησης, με τους RM και j-hope να συνεισφέρουν στη σύνθεση τραγουδιών, συνεχίζει η δήλωση. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το φαινόμενο που σχηματίστηκε από τη Νότια Κορέα θα γιορτάσει το ορόσημό του με το BTS 10th Anniversary FESTA. Η ετήσια εκδήλωση συμπίπτει με την ημερομηνία του ντεμπούτου του γκρουπ (13 Ιουνίου 2013) και θα κυκλοφορήσει από σήμερα, με αποκορύφωμα τον μεγάλο τελικό στις 17 Ιουνίου στη Σεούλ.

Σχηματισμένο γύρω από τους Jin, Suga, J-Hope, RM, Jimin, V και Jungkook, οι BTS έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στο Billboard το 2013, όταν το “No More Dreams” έκανε το ντεμπούτο του στο Νο. 14 στις Παγκόσμιες Πωλήσεις Ψηφιακών Τραγουδιών (πριν αναρριχηθεί στο Νο. 2 επτά χρόνια αργότερα). Από τότε, το γκρουπ έχει σπάσει πολλά ρεκόρ, συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων ντεμπούτων στο Hot 100 Νο. 1 μεταξύ των γκρουπ και των περισσότερων ντεμπούτων στο top 10. Και τα επτά μέλη έχουν σημειώσει σόλο επιτυχίες στο Billboard Hot 100.

Με τους BTS να έχουν καταγράψει έξι Hot 100 Νο. 1 και τον Jimin να σημειώνει το πρώτο του με το “Like Crazy”, οι BTS εντάχθηκαν στους Beatles και τους Supremes ως τα μόνα γκρουπ με τουλάχιστον έξι αρχηγούς και τουλάχιστον ένα μέλος που ηγήθηκε σόλο στη λίστα.

Οι επιτυχίες έχουν πέσει σε όλο τον κόσμο. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι BTS έχουν κάνει πέντε εμφανίσεις στις 10 καλύτερες εμφανίσεις στην εθνική έρευνα για τα άλμπουμ, συμπεριλαμβανομένων δύο Νο. 1. Το σεπτέτο έχει επίσης φτάσει στο top 10 στο επίσημο chart Singles του Ηνωμένου Βασιλείου σε τέσσερις περιπτώσεις.

🗓️ 31 May 2023

Related Articles