Οι BLACKPINK κυκλοφορούν το νέο τραγούδι «The Girls» και το μουσικό βίντεο για το «The Game»

Μετά από μήνες καθυστέρησης, οι BLACKPINK είναι επιτέλους σε θέση να κυκλοφορήσουν το νέο τους σινγκλ «The Girls» καθώς και ένα μουσικό βίντεο, διαθέσιμο τώρα για να παρακολουθήσουν οι παίκτες στην εφαρμογή για κινητά του συγκροτήματος, «The Game».

Το βίντεο της 23ης Αυγούστου για το “The Girls” που κυκλοφόρησε αρχικά τον Μάιο, βρίσκει άβαταρ κινουμένων σχεδίων που μοιάζουν με τους Rosé, Jisoo, Lisa και Jennie να επαναλαμβάνουν τη φράση, “Don’t mess with the girls”, ερμηνεύοντας κινούμενα σχέδια της πραγματικής ζωής των BLACKPINK με σήμα κατατεθέν μια ομαδική χορογραφία. Προς το παρόν, η οπτική και το τραγούδι είναι προσβάσιμα μόνο στο “The Game”, ωστόσο μια αφίσα που κοινοποιήθηκε από το επίσημο Twitter των BLACKPINK αποκαλύπτει ότι το ψηφιακό σινγκλ θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή (25 Αυγούστου).

Τα τέσσερα κορίτσια γιόρτασαν την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του “The Girls” με ένα πάρτι τηλεθέασης που φιλοξενήθηκε στο κανάλι τους στο YouTube. Πριν παίξουν πολλά παιχνίδια ως ομάδα, παρακολούθησαν το νέο τους μουσικό βίντεο για πρώτη φορά μαζί και θαύμασαν με το πόσο αξιολάτρευτα είναι τα αντίγραφα των κινουμένων σχεδίων τους.

«Η χορωδία είναι πολύ χαριτωμένη», είπε η Lisa για το χορευτικό του κινουμένου σχεδίου BLACKPINK, σύμφωνα με τη μετάφραση του YouTube από τα Κορεάτικα στα Αγγλικά.

«Μπορούμε να το πετύχουμε αυτό στην πραγματική ζωή;» πρόσθεσε ο Rose.

Το “The Game” κυκλοφόρησε τον Μάιο, με το “The Girls” αρχικά να αναμένεται να φτάσει σύντομα. Η ομάδα της εφαρμογής, ωστόσο, ανακοίνωσε τον Ιούλιο ότι η δουλειά δεν είχε ακόμη ολοκληρωθεί για την οπτική απεικόνιση κινουμένων σχεδίων, ζητώντας συγγνώμη από τους θαυμαστές στο Twitter για την «ατελείωτη και απογοητευτική» αναμονή. «Η βαθιά επιθυμία μας να παρουσιάσουμε άψογα την υψηλότερη ποιότητα περιεχομένου χρειάστηκε περισσότερο από το αναμενόμενο, και ως εκ τούτου το αρχικό μας σχέδιο να κυκλοφορήσουμε το M/V ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του παιχνιδιού καθυστέρησε σημαντικά», ανέφερε η δήλωσή τους.

🗓️ 24 Aug 2023

Related Articles