Οι BLACKPINK κυκλοφόρησαν την πρώτη προεπισκόπηση του επερχόμενου mobile game BLACKPINK The Game

Στις 4 Απριλίου το γκρουπ κοριτσιών της K-pop κυκλοφόρησε το πρώτο υλικό εντός του παιχνιδιού του επερχόμενου παιχνιδιού τους για κινητά. Το τρέιλερ ανοίγει με πλάνα της ομάδας κοριτσιών στην πραγματική ζωή, πριν μεταβεί σε πλάνα από το παιχνίδι.

Το BLACKPINK The Game θα περιλαμβάνει αποστολές παζλ, ένα στοιχείο διαχείρισης που φαίνεται να είναι στο πνεύμα του Tiny Tower, φωτογραφικές κάρτες εντός του παιχνιδιού και διάφορα άλλα μίνι παιχνίδια.

Ένα άλλο teaser ανοίγει με πλάνα της ομάδας κοριτσιών σε ένα ραφτάδικο, προτού αποκοπεί σε κλιπ κινούμενων εκδόσεων των μελών που είναι ντυμένα στο παιχνίδι. Ο προγραμματιστής του παιχνιδιού, Takeone Company, αποκάλυψε επίσης στιγμιότυπα οθόνης του παιχνιδιού μέσω του επίσημου λογαριασμού Twitter BLACKPINK The Game. Σύμφωνα με τις εικόνες, το παιχνίδι θα περιέχει ένα στοιχείο διαχείρισης, μαζί με παζλ, μίνι παιχνίδια και άλλο αποκλειστικό περιεχόμενο.

Οι θαυμαστές μπορούν τώρα να προεγγραφούν στο BLACKPINK The Game στο Google Play Store και στο Apple App Store. Το παιχνίδι για κινητά αναμένεται να κυκλοφορήσει το δεύτερο τρίμηνο του 2023, σύμφωνα με το νοτιοκορεατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Korean JoongAng Daily.

«Οι παίκτες θα παρακολουθήσουν τις πλευρές του Blackpink που δεν έχουν ξαναδεί με διάφορους τρόπους. Ελπίζουμε ότι όλοι οι θαυμαστές σε όλο τον κόσμο θα μπορούν να απολαύσουν το παιχνίδι», δήλωσε η δισκογραφική YG Entertainment του BLACKPINK σε ένα δελτίο τύπου, σύμφωνα με την κορεατική JoongAng Daily.

Σύμφωνα με μια αναφορά του Dong-A Ilbo, οι BLACKPINK αναμένεται επίσης να κυκλοφορήσουν ένα soundtrack και ένα μουσικό βίντεο για το παιχνίδι, μαζί με άλλο νέο περιεχόμενο. Δεν είναι προς το παρόν άγνωστο πότε θα κυκλοφορήσουν.

Παράλληλα, το μέλος των BLACKPINK Jisoo έκανε πρόσφατα το πολυαναμενόμενο σόλο ντεμπούτο της με το single άλμπουμ «Me». Το έργο περιλάμβανε δύο νέα τραγούδια, το ομώνυμο κομμάτι «Flower» και το «All Eyes On Me» της B-side.

🗓️ 05 Apr 2023

Related Articles