Οι BLACKPINK ανακοινώνουν το «B.P.M.», το νέο ριάλιτι για τη δημιουργία του άλμπουμ «Born Pink»

Οι BLACKPINK πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν σε ένα νέο ριάλιτι που καταγράφει την προετοιμασία τους για το τελευταίο τους άλμπουμ, «Born Pink». Οι BLACKPINK μοιράστηκαν το νέο έργο μέσω ενός βίντεο που κυκλοφόρησε χθες (1 Δεκεμβρίου). Αποκάλυψαν ότι το «B.P.M.» είναι μια ονομασία του «Born Pink Memories» και οδήγησε τους θεατές σε ένα ντουλάπι αρχείων γεμάτο με ρολά ταινιών και φωτογραφίες του γκρουπ που προώθησε το δεύτερο στούντιο άλμπουμ τους.

Σε μια δήλωση στον Τύπο της Νότιας Κορέας νωρίτερα σήμερα (2 Δεκεμβρίου), η YG Entertainment ανακοίνωσε ότι το B.P.M. είναι ο τίτλος του νεότερου ριάλιτι της ομάδας κοριτσιών. B.P.M. που θα περιλαμβάνει πλάνα από τα παρασκήνια των προετοιμασιών και των προωθητικών ενεργειών που οδήγησαν στην κυκλοφορία του «Born Pink».

«Οι BLACKPINK θα επιδείξουν μια φυσική, εντελώς διαφορετική πλευρά της γοητείας τους από τη στιγμή που παίζουν στη σκηνή», είπε το πρακτορείο για το επερχόμενο ριάλιτι του γκρουπ, όπως μεταφράστηκε από τον Soompi. Περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με το B.P.M., συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας πρεμιέρας και της πλατφόρμας όπου θα κυκλοφορήσει, δεν έχουν ακόμη δημοσιευθεί τη στιγμή της σύνταξης.

Το επερχόμενο έργο είναι το πρώτο ριάλιτι του γκρουπ από τις 24/365 με το BLACKPINK το 2020. Αυτή η σειρά, προς το παρόν διαθέσιμη για ροή στο YouTube, περιείχε περιεχόμενο πίσω από τα παρασκήνια των προετοιμασιών τους για το “How You Like That” και το “Ice Cream” , καθώς και στιγμές από την καθημερινότητα των μελών.

Σε άλλα νέα των BLACKPINK, η ομάδα κοριτσιών είναι μεταξύ των κορυφαίων καλλιτεχνών K-pop στο Spotify και στο Shazam φέτος. Σύμφωνα με στοιχεία από την Apple, το μέλος Lisa ήταν στην κορυφή της λίστας με τα 25 τραγούδια της K-pop που σημείωσαν περισσότερο Shazam φέτος με το σόλο κομμάτι της «Money», ενώ το «Pink Venom» των BLACKPINK ήταν πέμπτο στη λίστα.

Το Spotify, μοιράστηκε μια λίστα με τα 50 κορυφαία τραγούδια K-pop με τις περισσότερες ροές φέτος ως μέρος της κυκλοφορίας του Wrapped 2022. Τα δεδομένα από την πλατφόρμα ροής μουσικής έδειξαν ότι το «Pink Venom» ήταν το τρίτο τραγούδι K-pop με τις περισσότερες μεταδόσεις στο Spotify, ενώ το «Money» ήταν το τέταρτο.

🗓️ 02 Dec 2022

Related Articles